30. 09. 2022 - 18:23
Osim nakon novog kiksa Veleža: Skupljamo bodove jedan po...
907
Shares
Osim nakon novog kiksa Veleža: Skupljamo bodove jedan po jedan, kao male ptice

Osim nakon novog kiksa Veleža: Skupljamo bodove jedan po jedan, kao male ptice

30. 09. 2022 - 18:23
0
Shares

Veležov trener Amar Osim smatra da je neriješen ishod sa susreta njegovog tima i Posušja (1:1) potpuno realan te da je utakmica mogla na kraju otići i na jednu i drugu stranu.

"Slabo smo ušli u utakmicu, odnosno oni su ušli dobro i treba na tome odati priznanje. Pritisli su nas, imali smo nespretna rješenja i dali im priliku da nas rane. Poslije smo preuzeli inicijativu, imali dosta šansi, izjednačili, a i trebali povesti drugim golom. Drugo poluvrijeme je bilo mirnije, ali opet je bilo dobrih situacija na obje strane. U utakmici u kojoj je omjer šansi 7:5, nije nelogično da bude 1:1, a moglo se okrenuti na obje strane i ne bi bilo nezasluženo", rekao je Osim u izjavi za Arenu nakon utakmice.
Velež je nastavio trend da teško dobija utakmice, ali ih isto tako teško i gubi pa su Rođeni tako upisali sedmi remi na 11 utakmica.

"Nije nam u planu bilo da im damo da se razmašu, a tada su nezgodni. Na kraju nismo izgubili, skupljamo bodove jedan po jedan kao male ptice što skupljaju pomalo... Eto, ne gubimo i ne pobjeđujemo", poručio je Osim.

Velež je ostao na osmom mjestu Premijer lige BiH, dok u narednom kolu gostuje Igmanu.

Učitaj još novosti