29. 09. 2022 - 15:16
OVO NISTE VIDJELI U TV PRENOSU - MIRKA FEDERER JE PRIŠLA...
907
Shares
OVO NISTE VIDJELI U TV PRENOSU - MIRKA FEDERER JE PRIŠLA NOVAKU! Đoković se rasplakao, a onda je došla Rodžerova supruga!

OVO NISTE VIDJELI U TV PRENOSU - MIRKA FEDERER JE PRIŠLA NOVAKU! Đoković se rasplakao, a onda je došla Rodžerova supruga!

29. 09. 2022 - 15:16
0
Shares

Supruga Rodžera Federera pokazala je poštovanje prema svima, a Novak nije mogao da zadrži suze.

Mirka Federer grli uplakanog Novaka Đokovića, scena koju niste mogli da vidite u TV prenosu sa Lejver kupa. Sada je izašla na videlo zahvaljujući jednom navijaču koji je to snimao sa tribina u Londonu. Veoma emotivna scena koja je nastala nekoliko desetina sekundi pošto se srpski teniser rasplakao kada je video Rodžera sa svojom djecom.

Po završetku poslednjeg meča u karijeri švajcarskog asa, njegova supruga Mirka spustila se na teren i prvo je sa njim podijelila emotivne trenutke. Potom je pokazala poštovanje prema svim teniserima. Prišla je svakom od njih i uz zagrljaj krtko porazgovarala, nešto duže pričala je sa Đokovićem, što se vidi i na snimku. Nedugo prije toga je Srbin briznuo u plač kada su Rodžeru prišla njegova djeca, dvije kćerke i dva sina, kada je to video, nije suze mogao da zadrži, pokrio je rukama glavu, da bi potom uslijedio i zagrljaj sa Mirkom.

Podsjetimo, na Lejver kupu Rodžer je završio karijeru. U dublu sa Rafaelom Nadalom je izgubio, posle čega je sve pucalo od emocija. Plakali su i on i Rafa i Novak, kao i publika. Održao je zatim emotivan govor i oprostio se od svih, držao se pred kamerama dobro sve do momenta kada je dobio pitanje o porodici i Mirki i tada su suze krenule. Poslije toga su svi sa dosta emocija pričali o njemu i o svemu što se dogodilo, a Novakova izjava posebno je oduševila publiku, jer je spomenuo i mogući povratak iz penzije jednog od glavnih rivala.

Video na OVOM LINKU

"Lejver kup je jedino takmičenje gde možete da igrate zajendo sa najvećim rivalima. Uživao sam prethodnih dana, nas četvorica bili smo tu, na istom mestu, Rodžer, Rafa Nadal, Endi Marej i ja. Jedinstveno životno iskustvo. Kažu mnogi da se tako nešto nikada neće ponoviti, ali postoji nada da će se Rodžer ipak vratiti", izgovorio je Novak i izazvao je haos u publici.

Video na OVOM LINKU
 

Novak je iz Londona otputovao u Tel Aviv i tamo će igrati na ATP turniru, a čim je stigao jedno od prvih pitanja ticalo se Rodžerovog oproštaja, pa su i njega upitali da li razmišlja o penziji. "Kada sam bio na terenu, mislio sam kako bi izgledalo za mene kada se ja budem opraštao. Voleo bih da moji najveći rivali budu tu, jer je to bilo nešto posebno i dalo je dodatni značaj tom trenutku", poručio je Đoković.

 

Učitaj još novosti