27. 09. 2022 - 21:34
Dobio je autogram od Messija, a već idući dan je napravio...
907
Shares
Dobio je autogram od Messija, a već idući dan je napravio NEVJEROVATAN POTEZ /FOTO/

Dobio je autogram od Messija, a već idući dan je napravio NEVJEROVATAN POTEZ /FOTO/

27. 09. 2022 - 21:34
0
Shares

Argentinski golman Francisco Ranieri uradio je trajnu tetovažu potpisa svog uzora iz djetinjstva Lionela Messija.

Dok su nogometni reprezentativci Argentine bili na okupljanju u Sjedinjenim Američkim Državama zbog prijateljskog susreta s Hondurasom, golman MLS ekipe Inter Miami Francisco Ranieri pridružio im se na jednoj večeri.

Tu je Ranieri ispunio svoj san da upozna Lionela Messija, uzora iz djetinjstva. Zamolio je sedmostrukog osvajača Zlatne lopte da mu se potpiše na ruku, a onda se sutradan pobrinuo da taj autogram ostane trajan na njegovom tijelu.

Ranieri je istetovirao Messijev potpis i učinio da zauvijek na svojoj ruci ima autogram uzora. Inače, druženje je organizovano kako bi Messi posjetio nekoliko argentinskih igrača koji igraju za Inter Miami, a prvenstveno se to odnosi na proslavljenog napadača Gonzala Higuaina.

"Najbolji dan ikada. Ispunio sam svoj san jučer. Dijelio sam teren s nogometašem kojem se divim te sa svojim nacionalnim timom. Upoznao sam mog idola, najboljeg nogometaša ikada. Ne mogu opisati koliko sam sretan što sam te upoznao i što si prihvatio potpisati se na moju ruku", rekao je Ranieri uz objavu tetovaže.
Upravo je Messi zablistao u utakmici Argentine i Hondurasa jer je postigao dva gola u pobjedi rezultatom 3:0.

Učitaj još novosti