27. 09. 2022 - 09:21
DRESOVI KOJE SU ORLOVI POKLONILI DJECI ZAVRŠILI U OGLASIMA:...
907
Shares
DRESOVI KOJE SU ORLOVI POKLONILI DJECI ZAVRŠILI U OGLASIMA: Roditelji ih prodaju i za 1000 eura?!

SRBIJA

DRESOVI KOJE SU ORLOVI POKLONILI DJECI ZAVRŠILI U OGLASIMA: Roditelji ih prodaju i za 1000 eura?!

27. 09. 2022 - 09:21
0
Shares

Pojedini dresovi fudbalskih reprezentativaca Srbije završili su u oglasima (mogu se naći na sajtu Kupujem-prodajem) poslije meča sa Švedskom i tamo su ih najvjerovatnije na prodaju ponudili roditelji djece koja su te dresove dobila na poklon od Mitrovića i družine!

Vjerovali ili ne, dres Ivana Ilića je ponuđen za nevjerovatnih 1000 eura?!

- Dres Ivana Ilića sa utakmice Srbija-Švedska nenošen - glasi kratak opis ovog artikla.

ivan-ilic-dres-830x0


Printskrin: Kupujem prodajem

I nije jedini koji se može naći na ovom veoma posjećenom sajtu gdje se prodaje sve i svašta, a evo imamo i primjer da se prodaju i "nečiji snovi" jer je dres Srbije, ove i ovakve, najpopularnije Srbije, i jeste bio san svakog djeteta, posebno kad je stigao iz ruku reprezentativaca.

Neko je, ipak, imao druge planove sa njima.

Scene koje su se desile poslije meča su ugrijale srca svih, fudbaleri su obišli krug i bacali dresove i majice u publiku u kojoj su većinski bila djeca, ali i poneki roditelj, kako bi se zahvalili najmlađima za divnu podršku. Poneki od tih dresova i majica, ipak, neće završiti u posjedu klinaca.

Na oglasima se pojavio još jedan autenitčan primjerak opreme Srbije sa meča sa Ševdskom, majica ili takozvani pod dres Saše Lukića.

Cijena, prava sitnica -350 eura. Malo oštećen.

- Pod dres Saše Lukića sa utakmice Srbija-Švedska. Na dresu ima par oštećenja od igre i kada je bačen u publiku, ali osim toga je u odličnom stanju i nije nošen od utakmice - glasi opis oglasa, piše Telegraf.

dres-sasa-lukic-830x0

Printskrin: Kupujem prodajem

Učitaj još novosti