27. 09. 2022 - 08:34
‘SKORO DA ČOVJEKA MORATE ŽALITI! NEVJEROVATNO JE KOLIKO JE...
907
Shares
‘SKORO DA ČOVJEKA MORATE ŽALITI! NEVJEROVATNO JE KOLIKO JE LOŠ, A STALNO GA BIRAJU'

KAKO UOPŠTE IGRA ZA ENGLESKU?

‘SKORO DA ČOVJEKA MORATE ŽALITI! NEVJEROVATNO JE KOLIKO JE LOŠ, A STALNO GA BIRAJU'

27. 09. 2022 - 08:34
0
Shares

Kapiten Manchester Uniteda skrivio je jedanaesterac kojim je Njemačka povela 1:0. Njegovo loše dodavanje presjekao je Jamal Musiala prije nego li ga je Maguire oborio i skrivio jedanaesterac koji je kasnije sigurno izveo Ilkay Gündogan. Maguire je na udaru navijača, kako Manchester Uniteda, tako i engleske reprezentacije od ranije, a najnovija greška samo je dodala sol na ranu.

Pogrešku Maguirea možete pogledati OVDJE.

Na društvenim mrežama osvanule su lavine komentara.

"U ovom trenutku skoro da morate žaliti Maguirea. Niko to neće napraviti, ali ipak...Maguire je nevjerojatno loš, kako čovjek igra i za Manchester United i Englesku je ludo...Nije on kriv što ga izaberu, u pravu ga bacaju u lavlju jazbinu gdje mora igrati na razini za koju nije sposoban...evo Maguirea opet, radi ono što mu ide najbolje, igra usr**o...čovjek i dalje započinje za Englesku iako je stavljen na klupu u Manchester Unitedu", samo su neki od navijačkih komentara koji su osvanuli na društvenim mrežama.

Svih 6 golova na Wembleyju postignuto je u drugom poluvremenu. Engleska je gubila 2:0, vratila se, preokrenula i povela 3:2, da bi na kraju nakon greške Nicka Popea završilo 3:3. Momčad Garetha Southgatea tako je bez pobjede u posljednjih šest odigranih utakmica.

"Bilo je ovo teško razdoblje i igrači su sazrijeli. Kao momčad su se digli i dugoročno će od svega profitirati. Na kraju nismo pobijedili zbog greške Nicka Popea. Nekoliko pogrešaka nas je koštalo, ali ja sam usredotočen na našu igru s nevjerovatnim duhom. Pokazali smo karakter i kvalitetu i publika je bila uz nas", rekao je nakon utakmice engleski selektor Southgate.

Učitaj još novosti