26. 09. 2022 - 21:10
NORVEŠKI NOVINAR PROVOCIRAO PIKSIJA I TADIĆA: Pitao za traku...
907
Shares
NORVEŠKI NOVINAR PROVOCIRAO PIKSIJA I TADIĆA: Pitao za traku duginih boja pa dobio BRUTALAN ODGOVOR!

LIGA NACIJA

NORVEŠKI NOVINAR PROVOCIRAO PIKSIJA I TADIĆA: Pitao za traku duginih boja pa dobio BRUTALAN ODGOVOR!

26. 09. 2022 - 21:10
0
Shares

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak od 20.45 u Oslu igra utakmicu odluke protiv Norveške za prvo mjesto u grupi i plasman u A diviziju Lige nacija.

Na obaveznoj konferenciji za medije pojavili su se selektor Dragan Stojković i kapiten Dušan Tadić.

Norveške novinare, međutim, nije interesovala samo utakmica. Jedan novinar je upitao Tadića zašto neće nositi kapitensku traku duginih boja.

- Srbija je odlučila da ne bude dio kampanje "jedna ljubav", koja se bori protiv diskriminacije, a koja podrazumijeva nošenje kapitenske trake duginih boja oko rukava. Šta ti misliš o tome? - pitao je novinar Tadića.

Uslijedila je intervencija portparola Fudbalskog saveza Srbije Milana Vukovića. Vuković je pokazao prstom Piksiju i Tadiću da ne odgovaraju na ovo pitanje, te je on dao objašnjenje o stavu Fudbalskog saveza Srbije.

- Dakle, saopštenje o tome smo već objavili u medijima prije dva dana. Generalni sekretar je takođe pričao o tome, tako da selektor i igrač nacionalnog tima neće sada pričati o tome, niti će pričati sutra. Govorićemo samo o susretu sa Norveškom - istakao je PR reprezentacije Srbije.

Učitaj još novosti