24. 09. 2022 - 12:44
Alves: Nisam mogao reći istinu o Ronaldu. Sad više nisam u...
907
Shares
Alves: Nisam mogao reći istinu o Ronaldu. Sad više nisam u Barceloni

Alves: Nisam mogao reći istinu o Ronaldu. Sad više nisam u Barceloni

24. 09. 2022 - 12:44
0
Shares

DANI ALVES je godinama, nastupajući za Barcelonu, igrao protiv Cristiana Ronalda i Real Madrida. Ovog ljeta, nakon odlaska iz Barcelone, potpisao je jednogodišnji ugovor s meksičkim Pumasom, dok je Ronaldo u Manchester Unitedu. "Volim Cristiana. Sad kad više nismo u Barceloni i Realu, čini se da mogu reći istinu. Dosad se činilo da ne mogu", rekao je 39-godišnji Alves u podcastu suigrača Efraina Velardea.

"Za sve nas koji nemamo takvu kvalitetu Cristiano je primjer kako se uz naporan rad može igrati s najboljima. Jako ga poštujem i to sam mu rekao", dodao je Alves pa ispričao anegdotu koja se dogodila tijekom razdoblja velikog rivalstva Barcelone i Reala:

"Rivalstvo je došlo do toga da bih otišao pozdraviti Ronalda, a on mene ne bi. Kontroverzna situacija dogodila se tijekom dodjele Zlatne lopte, kada je došlo do 'tučnjave'. Sve sam pozdravio, a on mene nije zbog rivalstva."

"Messi jedini može dosegnuti drugi svijet"

"Kako neću poštovati čovjeka koji je sve postigao radom, dušom i srcem?" pitao se Alves, koji je potom usporedio Ronalda i Lea Messija: "Ako biste uspoređivali, kao igrač sam zbog rada, a ne talenta, bliži Cristianu nego Leu. Leo je rođeni talent, samo on može dosegnuti drugi svijet."

(Index.hr)

Učitaj još novosti