21. 09. 2022 - 16:59
Hadžikadunić optimističan pred naredne mečeve Zmajeva
907
Shares
Hadžikadunić optimističan pred naredne mečeve Zmajeva

Hadžikadunić optimističan pred naredne mečeve Zmajeva

21. 09. 2022 - 16:59
0
Shares

Defanzivac švedskog Malmea Dennis Hadžikadunić ističe da pripreme "Zmajeva" za duele protiv Crne Gore (petak - Zenica) i Rumunije (26. septembar - Bukurešt) protiču u najboljem redu.

- Pripremamo se u Trening centru NSBiH, gdje možemo biti zadovoljni uslovima za rad, rekao je Hadžikadunić i dodao:

- Imamo ovdje svoj mir i jedino o čemu razmišljamo su pripreme i utakmice koje nas očekuju. Iskoristit ćemo period do susreta sa Crnom Gorom da se što bolje uigramo i vjerujem da ćemo spremni dočekati meč.

O predstojećoj utakmici stoper naše reprezentacije je rekao da je Crna Gora kvalitetna ekipa.

- Sigurno nas očekuje težak meč. Siguran sam da će i publika imati šta da vidi. Naravno, nakon dobrih rezultata u junu sa dosta samopouzdanja ulazimo u naredni susret. Znamo koliko možemo i svi smo uvjereni da možemo zadržati prvu poziciju u grupi. Dobra stvar za nas je što ovaj važan meč igramo pred našim navijačima koji će nam sigurno biti vjetar u leđa i velika pomoć u ostvarenju našeg cilja.

Dennis Hadžikadunić je na ovo okupljanje došao nakon dobrih igara za svoj klub:

- Zadovoljan sam svojom formom, osjećam se veoma dobro. Igram standardno u klubu i u zadnjem kolu sam postigao pogodak u derbiju sa Helsingborgom. Sve ide kako treba i nadam se da ću sa dobrim igrama nastaviti i u dresu reprezentacije - zaključio je Hadžikadunić.

Učitaj još novosti