21. 09. 2022 - 10:31
DŽANAN MUSA POTPUNO ISKRENO: U Partizanu takve igrače nikad...
907
Shares
DŽANAN MUSA POTPUNO ISKRENO: U Partizanu takve igrače nikad nisam mogao da zamislim

SJAJNI BH. KOŠARKAŠ

DŽANAN MUSA POTPUNO ISKRENO: U Partizanu takve igrače nikad nisam mogao da zamislim

21. 09. 2022 - 10:31
0
Shares

Džanan Musa je komentarisao dosadašnja pojačanja Partizana, ali i dobar rad Crvene zvezde, klubova protiv kojih će ove sezone voditi bitke u Euroligi.

Završen je nedavno Eurobasket, sada se fokus polako vraća na klupsku košarku. Poslije odličnih individualnih partija na Evropskom prvenstvu, reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa dočekaće na debi u ekipi Real Madrida. Njega će sa “kraljevskim klubom” dočekati i nastupi u Euroligi.

A nekadašnji košarkaš Cedevite i Efesa upravo u tom takmičenju će voditi bitke sa beogradskim “vječitim” rivalima, Crvenom zvezdom i Partizanom. Upravo je o njima Musa imao šta da kaže.

Musa je posebno komentarisao pojačanja koja je Partizan doveo tokom ljeta i istakao svoje oduševljenje napravljenim poslovima.

“Partizan i Zvezda rade sjajan posao. Pogotovo Partizan. Već su doveli Egzuma, Nanelija, doveo neke igrače koja stvarno ja nisam nikad mogao da zamislim da će biti u Partizanu. Pogotovo ne ove sezone. Ali na čelu sa Željkom (Obradovićem prim. aut.) mislim da će to biti sjajna priča”, počeo je Musa prilikom gostovanja u “Podkast Inkubatoru”.

On je u toj emisiji govorio o upoznavanju Miška Ražnatovića “kao Don Korleonea”, kao i svađi sa poznatim agentom zbog jednog transfera. Ali je lijepe riječi imao i za dva beogradska velikana.

“To dosta zavisi kod balkanskih ekipa, ko je trener. Željka svi znamo kakav je. A trener Zvezde mislim da će biti ključan faktor da li će se posložiti ta ekipa ili neće. Ali objema ekipama želim sve najbolje. Oni su jako dobri protivnici u Evroligi i nadam se dobijati utakmice osim kad igraju protiv Reala”, rekao je Džanan Musa.

MONDO

Učitaj još novosti