21. 09. 2022 - 10:20
SPROVEDENA BRZA ISTRAGA! Veliki skandal trese Chelsea, hitno...
907
Shares
SPROVEDENA BRZA ISTRAGA! Veliki skandal trese Chelsea, hitno se oglasili i iz samog kluba

PREMIERSHIP

SPROVEDENA BRZA ISTRAGA! Veliki skandal trese Chelsea, hitno se oglasili i iz samog kluba

21. 09. 2022 - 10:20
0
Shares

Nevjerovatne stvari ove godine dešavaju se u Chelseaju.

Nakon što je zbog čudnih okolnosti otpuštem Thomas Tuchel, konačno se sve smirilo i u Chelseaju su krenuli raditi u miru.

Doveli su novog trenera, Grahama Pottera, te su u aktivnoj potrazi za sportskim direktrom i pregovaraju sa nekoliko imena.

Ipak sada skandal trese ovaj nogometni klub, a u glavnoj ulozi je čovjek koji je prije manje od mjesec stigao u klub.

Radi se o komercijalnom direktoru koji je nakon manje od mjesec dana provedenih u klubu, dobio otkaz zbog slanja neprimjerenih poruka.

Njegovo ime je Damian Willoughby, a otkaz koji je dobio stupio je na snagu odmah, bez mogućnosti bilo kakve rasprave, piše Sportsport.ba.

Uprava kluba je, kako prenose mediji iz Engleske, došla u posjed poruka koje je slao Willoughby, te mu je odmah uručila otkaz.

"Žrtva" njegovih poruka bila je njegova kolegica u Chelseaju zadužena za finansije, a njeno ime je Catalina Kim.

"Dokaze koje smo dobili su jasni i u posljednjih nekoliko dana sprovedena je brza istraga oko sve što se desilo. Ovako ponašanje ne želimo da tolerišemo, a vjerujemo i da ga je nemoguće tolerisati", kratko su se oglasili iz Chelseaja.

Ona se požalila glavnim ljudima u klubu, a sve je na kraju stiglo do predsjednika kluba koji je pogledao poruke i uručio Willoughbyju otkaz.

Učitaj još novosti