18. 09. 2022 - 23:28
BUUUUM S MEAZZE! Očajni navijači tjeraju Inzaghija, na klupi...
907
Shares
BUUUUM S MEAZZE! Očajni navijači tjeraju Inzaghija, na klupi Intera žele samo jednog čovjeka

STANKOVIĆ SE VRAĆA?

BUUUUM S MEAZZE! Očajni navijači tjeraju Inzaghija, na klupi Intera žele samo jednog čovjeka

Sportsport.ba
18. 09. 2022 - 23:28
0
Shares

Inter ove sezone ne briljira i budućnost aktuelnog trenera Simonea Inzaghija postaje neizvjesna.

Viceprvak Italije iz prošle sezone je danas u Udinama poražen od Udinesea s 3:1, a ovo je bio već treći izgubljen meč Nerazzurra u Seriji A u ovoj sezoni. Tim sa Meazze zauzima tek sedmo mjesto sa 12 bodova.

Mnogi smatraju da je Inzaghi glavni krivac za loše rezultate Intera, posebno zbog činjenice da je napravio neke neshvatljive promjene tokom meča.

Tako je danas u 31. minuti napravio dvostruki izmjenu, pa iz igre izvadio i Mkhitaryana i Bastonija, a neočekivano je bilo i vađenje Edina Džeke u trenutku kada je Inter napadao.

Daleko bolji je do izmjene naš napadač bio od indisponiranog Lautara Martineza, koji je svejedno ostao do kraja na terenu.

Navijači Intera putem društvenih mreža traže ostavku Inzaghija ili da mu vodstvo kluba ustupi otkaz, a umjesto njega na klupi žele bivšeg igrača Dejana Stankovića.

stankovic

Za sada će to ostati samo njihova pusta želja, mada nije isključeno da Stanković preuzme svoj nekadašnji klub nakon dobrih rezultata sa Cvenom zvezdom.

Slijedi reprezentativna pauza, a nakon toga Interu slijedi još jedan težak meč, kada će u Milanu ugostiti ekipu Rome.

Što se tiče Lige prvaka, Inter ima tri boda nakon dva kola. Prvo je poražen kod kuće od Bayerna, pa je slavio nad Plzenom u gostima. U grupi je još Barcelona s kojom će ovaj tim odmjeriti snage u dva naredna kola.

Stanković se ranije povezivao s Interom, ali ima još nekoliko ozbiljnih trenerskih imena koji bi mogli dobiti povjerenje u sluačaju da Inzaghi ubzro postane bivši.

Učitaj još novosti