17. 09. 2022 - 14:23
Igrači Cityja nisu bili pristojni prema oružaru kluba: Onda je...
907
Shares
Igrači Cityja nisu bili pristojni prema oružaru kluba: Onda je došao Haaland

Igrači Cityja nisu bili pristojni prema oružaru kluba: Onda je došao Haaland

17. 09. 2022 - 14:23
0
Shares

Napadač Manchester Cityja Erling Haaland proglašen je igračem mjeseca Premier lige za kolovoz nakon što je zabio devet golova u pet utakmica u briljantnom početku svoje karijere u Engleskoj.

Haaland je zabio gol u svom debiju u Premier ligi protiv West Hama i protiv Newcastle Uniteda prije nego što je upisao dva hattricka zaredom protiv Crystal Palacea i Nottingham Foresta.

Osim briljantnim golgeterskim rekordima, Haaland se istaknuo i jednom gestom koja se čini banalnom, ali je oduševila dio javnosti i navijača Manchester Cityja. Naime, igrači prvaka Engleske su se zagrijavali uoči utakmice Lige prvaka protiv Borussije Dortmund. U jednom trenutku je došao klupski oružar, zadužen za to da pokupi trenirke u kojima su se igrači zagrijavali, piše Index.hr

I dok su sve druge zvijezde bacile svoju trenirku prema čovjeku, Haaland je svoju uredno preklopio i uručio mu je. Snimku je podijelio ugledni argentinski novinar Pablo Giralt, a u komentarima su norveškog napadača prozvali "najpristojnijom svjetskom superzvijezdom".

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

"Ovo je dokaz kako je taj dečko odgojen, to je pravi primjer sportaša", jedan je od komentara koji je dobio najviše lajkova. "Manire", napisao je Giralt uz video koji je vrlo brzo postao viralan na Twitteru.

Učitaj još novosti