16. 09. 2022 - 22:08
Mali od skandala opet dominira: Balotelli novim snimkom sebi...
907
Shares
Mali od skandala opet dominira: Balotelli novim snimkom sebi zatvorio još jedna vrata u fudbalu VIDEO

Mali od skandala opet dominira: Balotelli novim snimkom sebi zatvorio još jedna vrata u fudbalu VIDEO

16. 09. 2022 - 22:08
0
Shares

Mario Balotelli napustio je nedavno turski Adana Demirspor i na iznenađenje svih je potpisao ugovor sa švicarskim Sionom.

Iskusni 32-godišnji napadač imao je jako dobru sezonu u Turskoj. Postigao je 19 golova u 35 nastupa, ali je nakon sukob s trenerom Vincenzom Montellom odlučio da ode iz kluba.

Sion je za dolazak italijanskog fudbalera izdvojio tri miliona eura. Balotelli je odigrao već dvije utakmice, ali bez ikakvog učinka.

Čini se kako bi te dvije utakmice mogle biti i posljednje u dresu švicarskog tima. Kontroverzni napadač ponovo je debelo zabrljao i navijači su bijesni na njega.

Balotelli je propustio treninge prethodnih dana. Kao razlog je naveden bronhitis, no čini se da je s italijanskim fudbalerom sve u najboljem redu.

Navijači Siona bijesni su nakon što se pojavio snimak potpuno pijanog Balotellija dok izlazi iz noćnog kluba u Lozani.

Snimak pokazuje kako je Balotelli 'pijan kao letva'. Nije bio sposoban da sam hoda već su ga iz kluba iznijeli prijatelji.

Video OVDJE.

Rukovodstvo Siona se još ne oglašava na ovu temu. Navijači s druge strane traže žestoku kaznu za Balotellija, a mnogi i njegov odlazak iz kluba.

Opijanje i izlasci do rane zore nisu ništa novo za Balotellija. On je u prošlosti pravio brojne gluposti zbog kojih nije uspio da iskaže sav potencijal kojeg je imao.

Ovaj momak jednostavno je nepopravljiv. Pokušavao je da se smiri, ali društvo ga uvijek povuče i dešavaju se ovakve noći.


Mario Balotelli je u bogatoj karijeri promijenio ogroman broj klubova. Počeo je u Interu, a igrao je još u Manchester Cityju, Milanu, Liverpoolu, Nici, Marseilleu, Bresciji i Monzi.

 

Sportsport.ba

Učitaj još novosti