16. 09. 2022 - 20:57
Smijete li joj na crtu? Uživa u pohvalama, a evo kako se nosi...
907
Shares
Smijete li joj na crtu? Uživa u pohvalama, a evo kako se nosi s kritičarima: Galerija ostavlja bez daha

Smijete li joj na crtu? Uživa u pohvalama, a evo kako se nosi s kritičarima: Galerija ostavlja bez daha

16. 09. 2022 - 20:57
0
Shares

Nataliya Kuznetsova (31 godina) jedna je od najuspješnijih bodybuilderica na svijetu uz nevjerovatan stas.

Sportistkinja iz Rusije visoka je 1,73 metra i teška 125 kilograma, ali je "paket mišića". Opseg bicepsa joj je 51 cm, a bedara čak 84 cm. Kuznjecova, koja je udana za bivšeg hrvača, drži nekoliko rekorda u dizanju tegova.

Svjetska je prvakinja u nekoliko kategorija, a 2019. nastupila je na takmičenju u bodybuildingu u Rumuniji gdje je osvojila drugo mjesto.

S više od milion pratitelja na društvenim mrežama, Nataliya Kuznetsova ima brojne fanove, no ima i onih koji je kritikuju zbog izgleda, posebno jer je koristila umjetna sredstva za postizanje ovakvog stasa.

Ruskinja je priznala da je sretna kada dobije pohvale, ali je rekla da one koji je kritikuju odmah blokira na društvenim mrežama.


"Nevjerojatno lijepo", "Savršeno tijelo", "Izgledaš nestvarno", "Jaka i lijepa, ti si zvijezda, inspiracija za sve ljubitelje bodybuildinga" ili "Najzgodnija si", neke su od poruka u kojima se hvali Kuznjecova, ali postoji i druga strana medalje.

"Ljepota je u oku promatrača, ne u mome", "Puno steroida i botoxa u usnama. Po meni ništa lijepo", "Ne poznajem je, ali dečko će joj sigurno biti vjeran" ili "Previše je. Ali to je njena odluka", neki su od komentara onih koji kritkuju Ruskinju.

 

Sportsport.ba

Učitaj još novosti