16. 09. 2022 - 20:08
Pokušali su sve riješiti bez suđenja, ali posljednji ispad...
907
Shares
Pokušali su sve riješiti bez suđenja, ali posljednji ispad Piquea pokazao je da od toga nema ništa

Pokušali su sve riješiti bez suđenja, ali posljednji ispad Piquea pokazao je da od toga nema ništa

16. 09. 2022 - 20:08
0
Shares

Nakon 12 godina veze koja je kao plod dala dvoje djece, ovog su se ljeta rastali Gerard Pique i Shakira.

"Gerard Pique je rekao 'dosta' i napustio posljednje pregovore sa Shakirom", pišu španski mediji. 

Gerard Pique i Shakira došli su i odvojeno otišli s pregovora, no fudbaler je prvi napustio zgradu.

Defanzivcu Barcelone jednostavno je dosta rasprave i odbio je sudjelovati na sastanku. Njegovi su advokati, međutim, ostali u uredu, uz Shakirine, kako bi se strane ipak nagodile.

"Fudbaler se udaljio sa sastanka na kojem su se njih dvoje trebali dogovoriti oko skrbništva nad djecom. Njegovi advokati učinit će sve da izbjegnu suđenje. Bio je to 'zadnji metak' i suđenje je na vidiku. 

Sastanak je bio zakazan za 18:00, a Shakira je stigla u 18:15 u pratnji svojih advokata, Pilar Mane i Diega Munoza. Gerard Pique je stigao 10 minuta ranije. Niko od njih nije davao izjave. Ako je odnos između njih dvoje u posljednje vrijeme zahladnio, sada je dosegao gotovo 0 stepeni. 

U 19:50, odnosno sat i po nakon početka susreta, Gerard Pique je ustao i otišao. Fudbaler je umoran od niza odgoda i beskrajnih rasprava u pokušaju da se postigne dogovor.

Bilo je sastanaka, razgovaralo se o klauzulama, bilo je ponuda i kontraponuda. Pique je ustao od stola i nervozno otišao. Nije bilo načina da ga uvjeri da ostane u uredu.

Nešto nakon 21 sat otišla je i Shakira u pratnji advokata. Ispred ureda su je u tom trenutku čekali deseci fanova i novinara. Iako je ovo trebao biti posljednji međusobni susret, kraj je bio još ružniji razlaz.

No, još uvijek postoji mala mogućnost da se izbjegne suđenje za skrbništvo nad Milanom i Sashom", pišu novinari La Vanguardije.

 

Sportsport.ba

Učitaj još novosti