16. 09. 2022 - 13:44
KORISTIO RAZNE OPIJATE, PA BIO UHAPŠEN ZBOG MALTRETIRANJA...
907
Shares
KORISTIO RAZNE OPIJATE, PA BIO UHAPŠEN ZBOG MALTRETIRANJA RODITELJA: A sada objavio fotografiju kako plače i traži oprost

DOTAKAO SAMO DNO!

KORISTIO RAZNE OPIJATE, PA BIO UHAPŠEN ZBOG MALTRETIRANJA RODITELJA: A sada objavio fotografiju kako plače i traži oprost

16. 09. 2022 - 13:44
0
Shares

Nekadašnji kolumbijski fudbaler Fredy Guarin šokirao je fudbalsku javnost novom objavom na društvenim mrežama.

Guarina se svi sjećaju po odličnim igrama koje je pružao u Portu i Interu, te je igrao odlično i u dresu reprezentacije Kolumbije za koju je nastupao na Svjetskom prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

Međutim, prethodnih godina njegov život se u potpunosti promijenio, a Guarin sada puni naslovnice tabloida zbog svog skandaloznog ponašanja.

Prošle godine fudbalski svijet zgrozila je informacija da je Guarin uhapšen nakon što se pojavio video na kojem se vidi krv na njegovim pantalonama, a nakon toga se pojavila vijest da je pretukao roditelje.

Nakon što je završio svoju karijeru Guarin je totalno nestao sa scene, a njegov sadašnji izgled je sve šokirao jer zaista više ne liči na nekog ko se ozbiljno bavio fudbalom i prije svega nekoliko godina igrao na najvišem mogućem nivou.

Guarin se odao al.koholu i dro.gama što mu uništava život, te su roditelji pokušali da mu pomognu, ali i s njima je došlo do problema. Iako ima tek 36 godina zaista je nevjerovatno šta je sebi uradio i kako danas izgleda.

fredy-guarin-casa-en-miami

Međutim, nekadašnji veznjak Intera našao se ponovo u centru pažnje nakon što je objavio fotografiju na Instagramu na kojoj plače, a potom je srceparajućom porukom pokazao svima da se zaista nalazi u teškoj situaciji.

"Pozdrav svima, danas želim da vam pokažem svima kakav sam, otvorenog srca i bez namjere s ovim da stičem nove pratitelje i da me žalite. Radim ovo s namjerom da pomognem barem jednoj osobi", počeo je Guarin i nastavio.

Video NA OVOM LINKU

"Moj život se u potpunosti promijenio. Suze koje vidite na fotografiji su od čovjeka punog poroga, grečaka, grijeha i puno nekih drugih stvari. Ljudi moj vrijeme je da otvorimo vrata Bogu i da nas on vodi pravim putem".

"Bog mi je već oprostio i ja sebi opraštam. Ako se neko ne slaže s ovim postom razumijem ga. Nemojte prestati sanjati, neka opraštanja budu s ljubavlju i od strane Boga. Bog vas blagoslovio danas i ohrabrio vas. Nikada nije kasno...".

Guarin je u Evropu došao na ljeto 2006. godine kada je potpisao za St. Etienne, a kasnije je prešao u Porto gdje je igrao odlično. Početkom 2012. godine stigao je u Inter gdje je igrao četiri godine.

Video na OVOM LINKU

Iz Intera je početkom 2016. godine za 13 miliona eura otišao u Shanghai Shenhua gdje je zaradio ogroman novac za tri sezone. Kasnije je otišao u Vasco da Gamu, a u Kolumbiju se vratio prije dvije godine i potpisao je za Millonarios.

Video na OVOM LINKU

Međutim, nakon svega pola godine u ovom klubu raskinuo je ugovor i završio karijeru, a potom je počeo njegov nevjerovatan pad. Posvetio se porocima i skoro uništio porodicu, ali čini se da je konačno shvatio da ne može tako i potražio je pomoć.

Učitaj još novosti