15. 09. 2022 - 13:04
SRBI JE ZBOG OVOGA NIMALO NE VOLE: Novaku je bilo TEŠKO,...
907
Shares
SRBI JE ZBOG OVOGA NIMALO NE VOLE: Novaku je bilo TEŠKO, Đokovići se obratili kraljici Elizabeti, a evo kako je ona reagovala

BRITANSKI MEDIJI PODSJEĆAJU

SRBI JE ZBOG OVOGA NIMALO NE VOLE: Novaku je bilo TEŠKO, Đokovići se obratili kraljici Elizabeti, a evo kako je ona reagovala

15. 09. 2022 - 13:04
0
Shares

Prethodnih dana objavljene su mnoge priče o nedavno preminuloj britanskoj kraljici Elizabeti, a mediji su su između ostalog sjetili i kako je odbila da pomogne srpskom teniseru Novaku Đokoviću koji je početkom ove godine imao problema sa vizom za Australiju.

"Express.co.uk" je objavio da je Elizabeta ignorisala zahtjev Novakovog oca Srđana koji je napisao pismo u kojem je navodno tražio od nje da pomogne Novaku da zaigra na Australijan openu.

"Kraljica Elizabeta ignorisala je molbu oca Novaka Đokovića da se uključi i pomogne Srbinu da igra na Australijan openu uprkos njegovom vakcinalnom statusu ranije ove godine. Ona je bila veliki obožavalac sporta, posebno konjičkog. Međutim, nikada se nije činilo da je bila odani sljedbenik tenisa, a pojavila se na Vimbldonu samo u nekoliko navrata tokom svoje 70-godišnje vladavine", piše pomenuti britanski list.

djokovic

Ovaj medij navodi da je Novakov otac tada pozvao kraljicu da zaštiti srpskog tenisera i da mu pomogne da uđe u Australiju iako nije vakcinisan protiv virusa korona.

Podsjetimo, Đoković je prvobitno dobio medicinsko izuzeće i vizu da uđe u Australiju, a šta se nakon njegov dolaska u ovu zemlju desilo poznato je svima. Nakon suđena Nole je deportivan.

"Express.co.uk" je objavio i dio pisma Srđana Đokovića:

"Pozivam kraljicu Britanije Elizabetu, lidera Komonvelta, da interveniše i zaštiti ljudska prava moga sina Novaka Đokovića i zaustavi političku prosekuciju koja se nad njim sprovodi otkako je došao u Australiju".

Na osnovu svega jasno je da je nedavno preminula kraljica ignorisala zahtjev piše ovaj medij.

Učitaj još novosti