12. 09. 2022 - 16:50
Selektor Slovenije zna razlog poraza Srbije, evo šta očekuje...
907
Shares
Selektor Slovenije zna razlog poraza Srbije, evo šta očekuje od svoje ekipe u nastavku

Selektor Slovenije zna razlog poraza Srbije, evo šta očekuje od svoje ekipe u nastavku

12. 09. 2022 - 16:50
0
Shares

Selektor Slovenije, Aleksandar Sekulić govorio je o stanju u svom timu pred odlučujuće mečeve, ali i eliminaciji Srbije od Italije.

Za početak neuspjeh naše reprezentacije...

- Nažalost Srbija je izgubila, ekipa koja je za mene pored Grčke veliki favorit tog takmičenja. Iznenađenje za sve nas kao što sam rekao dokaz je da je ovo jedno izjednačeno prvenstvo i da nema loše ekipe - rekao je Sekulić.

Zoran Dragić je završio prvenstvo?

- Zoran Dragić je defintivno aut, on ima dosta tešku povredu kvadricepsa, mislim da je dosta da je dva mjeseca pauza za njega.

Kakvo je stanje Luke Dončića, da li je ozbiljnije povrijeđen?

- Ja se nadam da nije, mislim da svi u toj fazi takmičenja imaju neke male povredice pogotovo kada je dozvoljena igra sa ovakvim kontaktom. Poznaju se posljedice toga, ali osim Zorana nema niko ozbiljnih problema.

Naredni mečevi, očekivanja?

- Nisam tu ja da komentarišem ili da pravi neke prognoze, nisam zbog toga tu, vidjeli smo da nema nikakve garancije, da nema ništa garantovano, svako mora da se izbori na terenu.

Ovaj tim ili onaj prije pet godina koji je bolji?

- Za mene je ovaj tim najbolji, nećemo da se upoređujemo sa drugim timovima ili sa timovima sa prethodih prvenstava nema nikakvog smisla. Za mene je ovo najbolji tim i uživam što radim sa ovim timom.


Kurir sport

Učitaj još novosti