12. 09. 2022 - 16:02
VASO BAKOČEVIĆ PONOVO DIŽE REGIJU NA NOGE IZJAVAMA Prekinuo je...
907
Shares
VASO BAKOČEVIĆ PONOVO DIŽE REGIJU NA NOGE IZJAVAMA Prekinuo je karijeru, a onda izjavio:

VASO BAKOČEVIĆ PONOVO DIŽE REGIJU NA NOGE IZJAVAMA Prekinuo je karijeru, a onda izjavio: "Namjerno sam pustio da me uspava"

12. 09. 2022 - 16:02
0
Shares

Crnogorski MMA borac Vaso Bakočević objavio je kraj karijere nakon što je u Beogradu poražen od Brazilca Maxa Dennera, a nakon iznenađujuće odluke oglasio se na Instagramu i objasnio je razloge.

Brazilac je slavio gušenjem, iako je prije toga Bakočević danima najavljivao pobjedu i spektakl koji će se pamtiti.

Već u prvoj rundi Denner je uspavao popularnog Psihopatu koji je odbijao da se preda, pa je na kraju ostao bez svijesti. Ipak, nakon što je došao sebi, uzeo je mikrofon u ruke i šokirao prisutne priznanjem da se povlači.

Nakon svega, potvrdio je svoju odluku, istakavši da je to odavno htio učiniti.


"Ta odluka nije došla sinoć dok sam bio vruće glave. To je nešto što sam odavno htio napraviti. Jednostavno MMA me više ne uzbuđuje i u tome ne uživam. Namjerno sam dao vrat protivniku i pustio ga da me na kraju uspava. Ne umanjujem njegovu pobjedu niti tražim izgovor", napisao je Vaso na Instagramu.
Bakočević se ne povlači potpuno iz borilačkog svijeta, jer će ostati u boksu bez rukavica, gdje je upisao dvije pobjede do sada. U MMA karijeri je odradio 67 borbi u kojima je slavio 42 puta, a poražen je u 24 navrata uz jedan remi.

Učitaj još novosti