11. 09. 2022 - 21:30
SRBI SLAVILI ELIMINACIJU HRVATSKE PA ISPALI: "Sramota...
907
Shares
SRBI SLAVILI ELIMINACIJU HRVATSKE PA ISPALI:

NASLOVI U TAMOŠNJIM MEDIJIMA

SRBI SLAVILI ELIMINACIJU HRVATSKE PA ISPALI: "Sramota desetljeća! Sram vas bilo!"

Index.hr
11. 09. 2022 - 21:30
0
Shares

Nakon što je hrvatska košarkaška reprezentacija ispala s Eurobasketa, u srpskim medijima vladalo je sjajno raspoloženje. U susretu osmine finala Hrvatska je izgubila od Finske 94:86, a kolegama iz Srbije posebno je simpatično bilo što je Hrvatska ispala nakon što je promašenim slobodnima bacanjem Bogdanovića namjerno odabrala ići na Finsku u osmini finala.

Srpski list Kurir pisao je kako se "namještanje Hrvatskoj obilo o glavu". "Hrvati su htjeli lakšim putem doći što dalje na Eurobasketu, ali Finska ih je zaustavila", tvrdio je Kurir te istaknuo kako je skupina srpskih navijača zajedno s Fincima slavila poraz Hrvatske, a vidjeli smo i brojne druge reakcije.

Promjena raspoloženja
A onda je stigao šokantan poraz Srbije od Italije s 94:86 te dramatična promjena raspoloženja. "Košarkaška bruka desetljeća! Sram vas bilo! Debakl Srbije na Europskom prvenstvu. Ispali smo već u osmini finala", navodi Kurir.

B92 je bio kratak s naslovom: "Opet ta Italija - kraj za Srbiju." "Šok: Srbija eliminirana s Eurobasketa! Orlovi se raspali protiv Talijana, Jokić nije mogao sam!", ovoga puta piše Telegraf. "Kraj za Srbiju, Italija ispratila Orlove s Eurobasketa", piše Blic.

"Debakl! Srbija ispala s Eurobasketa! Ma kakva medalja, Orlovi se odmah vraćaju kući", piše Mondo.rs.

Učitaj još novosti