09. 09. 2022 - 11:16
ČEČENSKA ZVIJER KRENULA SAMA NA SVE: Ne zna se ni ko pije ni...
907
Shares
ČEČENSKA ZVIJER KRENULA SAMA NA SVE: Ne zna se ni ko pije ni ko plaća - EPILOG JE STRAŠAN

ČEČENSKA ZVIJER KRENULA SAMA NA SVE: Ne zna se ni ko pije ni ko plaća - EPILOG JE STRAŠAN

09. 09. 2022 - 11:16
0
Shares

UFC press-konferencija je otkazana zbog masovnog nereda koji se desila iza bine. U neredu je učestvovalo oko 100 osoba. 

Sve je zakuhao Khamzat Chimaev koji je prvo započeo sukob sa Kevinom Hollandom. Sve je počelo verbalnom raspravom, ali je fizički obračun spriječen.

Poslije toga je su umiješao tim Natea Diaza koji se pokušao sukobiti sa Čečenom koji s druge stranije nije ostao dužan i krenuo je sam na sve.

U tim momentima vladala je totalna panika i mnogi su postali zabrinuti za sigurnost, neporaženi Khamzat je djelovao neustrašivo.

Video na OVOM LINKU

Čečen koji se bori pod švedskom zastavom je bio spreman i na fizički obračun dok su letjele boce sa jedne na drugu stranu.

Prema nekim izvorima Khamzat je udario u grudi Hollanda te je u tom trenutku situacija eskalirala.

Nekoliko sati nakon događaja Khamzat se oglasio putem Instagrama kazavši dasu Diaz i Holland dobili ono što su tražili.

Video na OVOM LINKU

"Rekao sam im da se ne igraju s nama. Kevin i Nate dobili su ono što su zaslužili", poručio je 28-godišnji čečensko-švedski borac.

Poslije toga se i oglasio i Holland koji je kazao da je Khamzatu ponudio besplatno brijanje brade što je očigledno Čelen shvatio kao uvredu pošto je islamske vjeroispovijesti zbog čega i nosi bradu.

Video na OVOM LINKU

Inače, Khamzat i Diaz će se boriti u subotu, a neredi sa pressice će sigurno dodatno podgrijati atmosferu pred njihov ulazak u oktagon.

Interesantno da je Dana White odlučio da ne kažnjava borce, ali je najavio značajno veće obezbjeđenje uoči vaganja koje je na programu večeras.

Učitaj još novosti