08. 09. 2022 - 09:22
Klopp nakon debakla odgovorio na pitanje da li se boji da će...
907
Shares
Klopp nakon debakla odgovorio na pitanje da li se boji da će proći kao Tuchel

Klopp nakon debakla odgovorio na pitanje da li se boji da će proći kao Tuchel

08. 09. 2022 - 09:22
0
Shares

Liverpool je doživio debakl na startu Lige prvaka. Poražen je na gostovanju kod Napolija čak 4:1, a sve je bilo riješeno već u prvom dijelu. Napoli je nakon prvih 45 minuta vodio 3:0 te je promašio i jedanaesterac. Početkom drugog dijela domaćin je povisio i na 4:0, a Liverpool tek ublažio poraz. Ovako je utakmicu vidio Jurgen Klopp.

"Problemi su bili očiti. Kao prvo, Napoli je odigrao jako dobru, a mi jako lošu utakmicu. Zašto smo bili loši? Početak nas je poljuljao, penal pa ubrzo i još jedan penal. Nije lako u ovoj atmosferi, no naši problemi leže u tome što jednostavno nismo igrali dobro. Nismo bili kompaktni, ne mogu se sjetiti jedne situacije u kojoj jesmo. U 60 minuta nijednom nismo napravili kontrapresing, sve dok Thiago nije ušao. Gubili smo mnogo lopti jer smo bili daleko", započeo je Klopp pa nastavio:

"Bili smo prerašireni u posjedu, vezni red je bio nepovezan i to je očito. Moj je posao sad otkriti zašto nam ne ide. Nije ovo prvi put da ne igramo dobro, a dio razloga i znamo, ali zaista mislim da smo danas mogli odigrati puno bolje, a nismo. Moja je odgovornost, morat ću razmisliti, ponovno pogledati utakmicu i pokušati shvatiti gdje je točno pošlo po zlu kako bih momcima prenio pravu poruku."

"Moramo napraviti zaokret. Težak period, ali i kad ne igrate dobro možete se braniti dobro, barem bismo mi to trebali moći. Moramo pronaći novu vrstu nogometa, iako bi svi bili sretni kad bismo mogli igrati ono što smo prije igrali. Dugo nas nisam vidio manje kompaktne nego večeras, Napoli je bio jako dobar, ali mi smo im sve olakšali", rekao je Klopp pa dodao:

"Dosta toga nam nedostaje, a sada se moramo tražiti usred sezone u Premier ligi i Ligi prvaka. Za tri dana igramo protiv Wolvesa. Ako su gledali utakmicu, vjerojatno se sad ne mogu prestati smijati. Vidjet će ovo kao savršen trenutak za igrati protiv Liverpoola, a i ja bih se složio."

Klopp je dobio i pitanje boji li se Tuchelove sudbine, odnosno boji li se otkaza. "Ne baš, nije takav slučaj. Naši vlasnici su vrlo smireni i očekuju da ja riješim situaciju, a ne neko drugi", odgovorio je.


Index.hr

Učitaj još novosti