06. 09. 2022 - 21:57
OBJAVIO, PA OBRISAO - ALI KASNO: Niko kao Kounde večeras nije...
907
Shares
OBJAVIO, PA OBRISAO - ALI KASNO: Niko kao Kounde večeras nije tako ponizio Chelsea

DRUŠTVENE MREŽE

OBJAVIO, PA OBRISAO - ALI KASNO: Niko kao Kounde večeras nije tako ponizio Chelsea

06. 09. 2022 - 21:57
0
Shares

Jules Kounde ovog ljeta napustio je Sevillu i odlučio je potpisati za Barcelonu.

Kounde je početkom avgusta potpisao u Barcelonu gdje će sigurno biti veliko pojačanje, a to je ovaj francuski defanzivac pokazao već u prvim mečevima u dresu katalonskog kluba.

Franuz je cijelo ljeto agentu govorio da želi da ide u Barcelonu iako je Sevilla prije toga sve dogovorila s Chelseajem, te je on trebao put Londona.

Međutim, Kounde je jasno dao do znanja čelnicima kluba da ne želi u Chelsea i da mu je jedini cilj Barcelona. Chelsea je nudio i više novca od Katalonaca, no Kounde je na kraju završio na Camp Nou.

Ovaj defanzivac našao se u centru pažnje i tokom večerašnje utakmice na Maksimiru između Dinama i Chelseaja.

Naime, igrač Barcelone objavio je story na Instagramu i provocirao je navijače Chelseaja, a iako je story izbrisao ubrzo nakon toga bilo je prekasno jer je već postao glavna tema na društvenim mrežama.

"Skoro sam potpisao za njih", napisao je Kounde, a mnogi su sigurni da se to odnosi na Chelsea.

fb-zthmxwaafwhw

Foto: Twitter

Plavci su ovog ljeta potrošili čak 200 miliona eura za pojačanja u odbrani, ali već protiv Dinama ovaj klub je dobio ogroman šamar i jasno se pokazalo da je potrebno vrijeme da se svi ti novi igrači uigraju.

Thomas Tuchel je insistirao na dovođenju većine njih, a velika želja mu je bio i Kounde koji je na kraju odbio ovaj klub i čini se da nije pogriješio.

Međutim, na takav način prozivati Chelsea zaista nije baš u redu, te je opravdano što je defanzivac Barcelone dobio tako žestoke kritike.

Učitaj još novosti