06. 09. 2022 - 16:18
MIHA DOBIO OTKAZ, BOLONJA NIJE IMALA MILOSTI: Srpski trener...
907
Shares
MIHA DOBIO OTKAZ, BOLONJA NIJE IMALA MILOSTI: Srpski trener razriješen dužnosti, klub će uskoro se oglasiti!

SERIE A

MIHA DOBIO OTKAZ, BOLONJA NIJE IMALA MILOSTI: Srpski trener razriješen dužnosti, klub će uskoro se oglasiti!

06. 09. 2022 - 16:18
0
Shares

Siniša Mihajlović (53) više nije trener Bolonje! Srpski fudbalski stručnjak dobio je otkaz, jer čelnici kluba više nisu imali razumijevanja za loše rezultata ekipe od početka sezone.

3127311-1-ff

FOTO: EPA/LUCA ZENNARO

Bolonja je imala samo tri remija od početka sezone i nalazi se u donjem dijelu tabele Serije A. Italijanski mediji pišu da je Siniša Mihajlović imao sastanak sa ljudima iz kluba i da je prihvatio njihovu odluku.

Siniša Mihajlović bio je trener Bolonje od 2019. godine, a u toj sezoni imao je impresiven rezultate, osvojio je 30 bodova u 17 utakmica, čime je sačuvao ekipu u Seriji A i dobio novi ugovor.

Nažalost, tog ljeta je Siniša Mihajlović objavio da boluke od leukemije. Vodio je tim uprkos stalnim odlascima kod ljekara. Ovo ljeto proveo je na hemioterapijama, ali je svaki slobodan trenutak koristio da bude uz ekipu.

Prema navodima italijanskih medija kao najozbiljniji kandidat da zameni Sinišu Mihajlovića navodi se Tijago Mota, trener Specije. Klub je pregovarao i sa Portugalcom Paolom Sousom.

Klub Bolonja bi uskoro trebalo da izađe u javnost i obrazloži odluku o smjeni Siniše Mihajlovića i objavi ko će da ga zamijeni na mjestu šefa struke.

Učitaj još novosti