04. 09. 2022 - 23:18
AU, KAKAV SKANDAL! TURCI SE POVLAČE S EVROBASKETA? Tvrde da je...
907
Shares
AU, KAKAV SKANDAL! TURCI SE POVLAČE S EVROBASKETA? Tvrde da je njihov igrač PRETUČEN i postavili su ovaj USLOV za FIBA-u!

EUROBASKET

AU, KAKAV SKANDAL! TURCI SE POVLAČE S EVROBASKETA? Tvrde da je njihov igrač PRETUČEN i postavili su ovaj USLOV za FIBA-u!

04. 09. 2022 - 23:18
0
Shares

Turska reprezentacija prijeti povlačenjem ekipe sa Evrobasketa! Oni su potpuno jasni ako ne dobiju snimak sigurnosnih kamera - odlaze sa Evropskog prvenstva.

A, šta se zapravo desilo. Kako tvrde Turci njihov igrač Furkan Korkmaz je napadnut od strane obezbjeđenja na putu ka svlačionici. Turski mediji pišu da je ovaj igrač navodno pretučen od strane trojice pripadnika bezbednosti!?

Momentalno se oglasio i potpredsjednik KS Turske koji zahtijeva snimak sa bezbjednosnih kamera:

- Ako ne dobijemo snimak sa bezbjednosnih kamera, napustićemo turnir - jasan je Omer Onan, prenosi Kurir.

Uslijedilo je objašnjenje šta se desilo.

- Dok je Korkmaz prolazio hodnikom ka svlačionici, sa našim trenerom, igrači Gruzije koji nisu bili na spisku za ovaj meč napali su ga zajedno sa svojim saigračem koji je takođe izbačen i policijom. Ne smije da se dogodi da igrač bude napadnut na putu ka svlačionici. A onda, poslije meča, 30 policajaca nas je uguralo u tuču. Ušli smo u tuču sa zvaničnom policijom koja obezbjeđuje reprezentaciju Gruzije. Obavijestio sam zvaničnike FIBA o tome. Neka niko ne misli da smo glupi. Tražili smo sve snimke bezbednosnih kamera i uvjerićemo se da ni sekund ne fali - rekao je Onan i još jednom ponovio:

- Ako ne dobijemo sve snimke, napustićemo turnir.

Inače, meč Turske i Gruzije obilježila je tuča na terenu, a upravo je glavni akter svega bio "sporni" Korkmaz.

Učitaj još novosti