31. 08. 2022 - 21:54
MAMMA MIAAAA, IMAMO LI VEĆ SAD NAJLJEPŠI POGODAK SEZONE U...
907
Shares
MAMMA MIAAAA, IMAMO LI VEĆ SAD NAJLJEPŠI POGODAK SEZONE U SERIJI A? Promašio je penal, a onda je pocijepao mrežu Napolija

SERIE A

MAMMA MIAAAA, IMAMO LI VEĆ SAD NAJLJEPŠI POGODAK SEZONE U SERIJI A? Promašio je penal, a onda je pocijepao mrežu Napolija

31. 08. 2022 - 21:54
0
Shares

Fudbaler Leccea Lorenzo Colombo postigao je večeras pogodak koji će bez ikakve dileme biti kandidat za najbolji gol sezone.

Ovaj 20-godišnji napadač primio je loptu okrenut leđima na preko 25 metara od gola protivničkog kluba i niko nije ni slutio šta se sprema.

Shvatio je Colombo da je sam i da ga niko ne pokriva. Odlučio je šutirati na gol i to mu se uveliko isplatilo.

Mladi napadač postigao je zaista spektakularan gol. Lopta je pogodila sami ugao mreže Napolija, a Alex Meret nije mogao napraviti apsolutno ništa.

Nijedan golman realno ne bi mogao ništa napraviti u ovom slučaju. Udarac Colomba je bio neodbranjiv i da su trojica bila na golu ne bi odbranili ovaj šut.

Interesantno je svakako da je nekoliko minuta prije pogotka Colombo imao mnogo veću šansu da donese svom timu vodstvo. Šutirao je s 11 metara, ali mu je Meret odbranio udarac.

Na kraju je sve ispalo mnogo bolje. U 31. minuti uslijedio je spektakularan šut pogodak koji će biti u konkurenciji za najbolji u sezoni.

OVDJE pogledajte pogodak ovog mladog fudbalera.

Lorenzo Colombo dijete je AC Milana. Odigrao je 11 utakmica za prvi tim Rossonera, ali u drugim klubovima skuplja iskustvo.

Ove sezone je na posudbi u Lecceu, a prethodno je igrao za SPAL i Cremonese.

 

Učitaj još novosti