14. 08. 2022 - 12:47
OVO JE KRAJ KARIJERE NAJBOLJEG FUDBALERA NA SVIJETU: Ono što...
907
Shares
OVO JE KRAJ KARIJERE NAJBOLJEG FUDBALERA NA SVIJETU: Ono što se dešava Ronaldu djeluje kao težak i loš san

OVO JE KRAJ KARIJERE NAJBOLJEG FUDBALERA NA SVIJETU: Ono što se dešava Ronaldu djeluje kao težak i loš san

14. 08. 2022 - 12:47
0
Shares

Cristiano Ronaldo i Manchester United nastavljaju s katastrofalnim izdanjima i u novoj sezoni.

Nakon blijede prošle sezone u kojoj su Crveni đavoli ostali bez plasmana u Ligu prvaka, nova je krenula još lošije i United je doživio dva poraza u dva kola.

Cristiano je naravno označen kao jedan od glavnih krivaca. Njegovo ponašanje nakon meča s Brentfordom jasan je znak da on ne želi biti tu i odbio je bilo kakav pozdrav s navijačima.

Brojni evropski mediji pisali su u prethodnom periodu kako Cristiano Ronaldo silno želi napustiti United. On je međutim sve navode odbacio iako su i ugledni listovi donosili informaciju kako su njegove usluge ponuđene brojnim klubovima.

"Prosto je nemoguće da se o meni ne priča barem jedan dan. Inače ne biste zaradili novac. Znate da nećete dobiti pažnju ako ne napišete laži. Nastavite, možda nekad i pogodite", napisao je Cristiano Ronaldo.

Ipak, mnogo je realnije da su klubovi odbili potpisati Cristiana Ronalda. Italijanski Corriere dello Sport danas donosi informaciju kako je Jorge Mendes usluge 37-godišnjeg napadača ponudio gradskim rivalima Interu i Milanu.

"Krajem juna i početkom jula agent Jorge Mendes je razgovarao je s timovima iz Milana. Ispipavao je teren tražeći mogućnost da se CR7 vrati u Italiju. U prethodnim sedmicama usluge Cristiana Ronalda ponuđene su Interu i Milanu. Klubovi su to odbili", piše Corriere dello Sport.

Prethodno se Cristiano povezivao i s brojnim drugim velikanima evropskog fudbala. Posljednji je bio Atletico, a prije toga Bayern, Chelsea i PSG.

Svi su oni navodno odlučili da ne dovedu Cristiana. Uzalud je činjenica da je s 37 godina Portugalac i dalje istinska zvijer na terenu i niko od ovih klubova nije želio da poremeti odnose u svlačionici.

Špekulisalo se čak da bi se CR mogao vratiti u svoj Sporting. Međutim, i ti navodi su odbačeni kao neosnovani, a Ronaldo je nakon svega poručio da je sretan u Manchesteru.

Da li je baš tako samo on zna. Ponašanje na terenu govori nešto sasvim drugo i vidjet ćemo šta će se desiti sa slavnim portugalskim napadačem.

Za njega trenutno sve djeluje kao jedan veoma loš san iz kojeg se nikako ne može probuditi. Nekada su timovi ludovali za njim, ali to vrijeme je očigledno davna prošlost.

Učitaj još novosti