12. 08. 2022 - 07:53
NEŠTO SE KUHA Christensen je došao u Barcelonu, ali njegov...
907
Shares
NEŠTO SE KUHA Christensen je došao u Barcelonu, ali njegov potez pokazuje da nešto ne štima

NEŠTO SE KUHA Christensen je došao u Barcelonu, ali njegov potez pokazuje da nešto ne štima

12. 08. 2022 - 07:53
0
Shares

Danski štoper Andreas Christensen napravio je zanimljiv potez na društvenoj mreži Instagram te je vratio naslovnu fotografiju u dresu Chelseaja, obrisao ranije objave za Barcelonu i tako dodatno podgrijao priču o odlasku iz kluba samo nekoliko mjeseci nakon što je došao.

Ovaj štoper još uvijek nije registrovan u La Ligi, iako je u junu došao kao slobodan igrač iz Chelseaja, a Barcelona ima rok od 48 sati da riješi ove probleme i prevaziđe finansijske probleme te registuje pet novih igrača koji su došli u klub.

ESPN je ranije pisao da Christensen i Franck Kessie, koji su došli kao slobodni nogometaši, mogu otići besplatno već ovog ljeta ako ne budu registrovani kao novi igrači Barcelone u La Ligi. Barceloni je, prema pisanju španskih medija, potrebno blizu 100 miliona eura da dokažu svoje proračune za finansiranje prve ekipe.
Iako se očekuje da će sve biti riješeno i da će ovaj Danac biti registrovan kao igrač Barcelone, on je dodatno "podgrijao" atmosferu među navijačima tako što je na društvenoj mreži Instagram promijenio naslovnu fotografiju i stavio onzu na kojoj nosi dres Chelseaja.

Također, uklonio je objavu koja se odnosi na njegov prelazak u Barcelonu, pa će biti zanimljivo vidjeti šta će se s tim desiti na kraju. Mnogi navijači Chelseaja, naravno, uživaju u haosu koji se trenutno dešava u Barceloni jer im je španski klub uzeo čak tri pojačanja ovog ljeta.

Christensen je ranije odbio produžiti ugovor sa Chelseajom kako bi mogao preći u Barcelonu.

Izvor OVDJE.

Učitaj još novosti