11. 08. 2022 - 21:17
Napad na kickboxera pretvorio se u bruku astronomskih...
907
Shares
Napad na kickboxera pretvorio se u bruku astronomskih razmjera: Ovakva scena s ulice se ne pamti

Napad na kickboxera pretvorio se u bruku astronomskih razmjera: Ovakva scena s ulice se ne pamti

11. 08. 2022 - 21:17
0
Shares

Mnogi su se u životu htjeli obračunati s profesionalnim borcima.

Dosta je momaka kojim predstavlja izazov iskušati snagu s onim koji žive od sporta kojim se bave, ali na taj način samo sebi naprave problem.

Profesionalci su ipak dosta ispred običnih ljudi kada je u pitanju borba. Mnogi od njih pokušaju izbjeći sukobe, ali neki ipak daju priliku suprotnoj strani da se dokaže.

Zanimljiv snimak stiže nam iz Rusije. Na njemu je navodno snimljen napad na kickboxera koji je prošao veoma neuspješno po one koji su se s njim krenuli obračunati.

Na snimku se čuje galama, a zatim i udarac šakom kojeg je uputio navodni kickboxer. On je protivnika nokautirao, a zatim se želio udaljiti s mjesta događaja.

Međutim, momak koji je bio u društvu čovjeka koji je nokautiran, želio je da se proslavi. Krenuo je on da riješi 'problem'.

Odlučio je da izvede nešto što vjerovatno nikad nije. Previše je gledao filmove, poletio je kroz zrak da udari borca, ali se ovaj izmakao i uslijedio je težak pad.

Nesretni momak je pao na beton s barem metar visine. Pad je bio veoma nezgodan jer je odmah završio u nokautu i bila mu je potrebna pomoć.

Nije poznato šta se dešavalo nakon ovog sukoba. Vidljivo je da kickboxer želi otići s mjesta gdje se sukob desio, ali pitanje je li u tome uspio.

Ovo je još jedan dokaz da nema nikakve potrebe isprobavati snagu protiv profesionalnih boraca jer se to nikako ne isplati za žestoke momke.

Video možete pogledati OVDJE.

Učitaj još novosti