11. 08. 2022 - 17:45
NOVI ŠOU KIRJOSA! Novinar ga UVREDIO, on mu ODBRUSIO: Ponašate...
907
Shares
NOVI ŠOU KIRJOSA! Novinar ga UVREDIO, on mu ODBRUSIO: Ponašate se kao da nikada nisam POBJEĐIVAO Đokovića, Nadala i Federera!

NOVI ŠOU KIRJOSA! Novinar ga UVREDIO, on mu ODBRUSIO: Ponašate se kao da nikada nisam POBJEĐIVAO Đokovića, Nadala i Federera!

11. 08. 2022 - 17:45
0
Shares

Nedugo nakon što je njegova poruka podrške majci obišla planeru, Nik Kirjos je rečima uspo još jednom da izazove dosta pažnje.

Australijanac je na mastersu u Montrealu u tri seta pobedio prvog tenisera sveta, Danila Medvedeva, nakon čega je na kameru napisao "Budi jaka, majko".

A, nedugo nakon toga, kontroverzni teniser je odgovarao na pitanja novinara.

- Nisam bio preterano srećan kada sam se probudio jer sam moram da igram sa Danilom. Ali servirao sam veoma dobro, igrao sam voleje, nisam mu dao mnogo ritma. Medvedev nije igrao svoj najbolji tenis, bilo je u tome malo i moje zasluge - rekao je Kirjos nakon pobede i dodao:

- Znao sam da svi pričaju o ovom meču na društvenim mrežama, trudio sam se da budem van toga. Izašao sam na teren bez razmišljanja o tome da je on broj 1 na svetu. U prethodna tri meča imao sam dvije pobjede, on jednu. Imao sam pravi stav i pobjedio sam.

Kirjos je drugi put u karijeri pobjedio igrača koji je u tom trenutku prvi na svijetu pošto je 2014. na Vimbldonu iznenadio svijet pobjedom protiv Rafaela Nadala.

Zbog toga ga je začudilo pitanje novinara "šta je naučio iz duela protiv Medvedeva?".

- Ponašate se kao da ranije nisam slavio protiv prvog na svijetu. Već sam u karijeri pobjeđivao Rodžera, Novaka i Rafu. Čak i ako izgubim pet gemova zaredom, uvijek ću vjerovati da ću imati svoju šansu protiv bilo koga - rekao je uvređeni Australijanac.

Sa velikim ambicijama on sada čeka US open.

- Sedmicu pred početak turnira u Njujorku neću igrati, kako bih se odmorio. U Montrealu i Sinsinatiju želim da potrošim sav benzin koji imam u rezervoaru. Biće to dvije veoma važne nedelje. Osjećam se samouvjereno. Ali nema garancija da ću na US openu imati dvije sjajne nedelje, čak i ako se osjećam dobro. Idem dan po dan. Ne razmišljam mnogo dalje - zaključio je Nik.

Video možete pogledati OVDJE

Kurir sport

Učitaj još novosti