10. 08. 2022 - 19:13
HAOS U REALU! ANCELOTI OTJERAO FUDBALERA SA TRENINGA: Evo kako...
907
Shares
HAOS U REALU! ANCELOTI OTJERAO FUDBALERA SA TRENINGA: Evo kako je reagovao -zna da je zauvijek precrtan

HAOS U REALU! ANCELOTI OTJERAO FUDBALERA SA TRENINGA: Evo kako je reagovao -zna da je zauvijek precrtan

10. 08. 2022 - 19:13
0
Shares

Karlo Ančeloti nije oprostio Daniju Sebaljosu nezalaganje na treningu.
 

Real Madrid i Ajntraht Frankfurt sastaju se večeras u Helsinkiju u okviru UEFA Superkupa (21.00), a već sada možemo da "pogodimo" na kog to fudbalera Karlo Ančeloti sigurno neće računati.

screenshot-11screenshot-12screenshot-13screenshot-14screenshot-15

Izvor: Twitter/elchiringuitotv

Pomalo zaboravljeni Dani Sebaljos imao je i dobre trenutke u šampionu Evrope prošle sezone, međutim najveći problem sa njim je što je nekonstantan i pitanje je koliko će još biti igrač Real Madrida. U prilog tome svedoči i snimak sa posljednjeg treninga igrača "kraljevskog kluba" u Finskoj.Ančeloti je burno reagovao jer je bio nezadovoljan govorom tijela Danija Sebaljosa, i uopšte njegovim zalaganjem na treningu, pa je napravio potez koji ne viđamo često kod njega.

Poručio je Sebaljosu da napusti trening, a Španac ga je poslušao. Sklonio se od centra dešavanja i sjeo na loptu, odmahujući glavom u nevjerici šta mu se ponovo dogodilo. Bio je prilično isfrustriran zbog cijele situacije, pa je čak kasnije i ispucavao loptu, dok su njegovi saigrači trenirali u krugu.

Sebaljosu su saigrači dobacivali, posebno Dani Karvahal, a vezni fudbaler je odmahivao glavom, kao da je svjestan da je precrtan u ovom klubu.

Nekada veliki talenat španskog fudbala je u Real Madridu od 2017. godine, ali je do sada odigrao samo 74 utakmice za prvi tim. Čak dveij sezone proveo je na pozajmici u Arsenalu, ali oni nisu željeli da otkupe ugovor na kraju i sada je ponovo u limbu, koji nikako da se riješi.

Pogledajte video OVDJE

 

Učitaj još novosti