10. 08. 2022 - 18:34
UNITEDOVI ČELNICI U VELIKOJ DILEMI ZBOG RONALDA : Ovo je...
907
Shares
UNITEDOVI ČELNICI U VELIKOJ DILEMI ZBOG RONALDA : Ovo je zahtjev njegovih saigrača

UNITEDOVI ČELNICI U VELIKOJ DILEMI ZBOG RONALDA : Ovo je zahtjev njegovih saigrača

10. 08. 2022 - 18:34
0
Shares


Veći dio ekipe Manchester Uniteda smatra da je portugalski napadač Cristiano Ronaldo (37) glavni krivac za lošu atmosferu u klubu nakon što ni novi trener Erik ten Hag nije pomogao da Crveni vragovi dobro počnu sezonu, pišu britanski mediji.

Iako Ronaldo već odavno ima želju da napusti Old Trafford, niko mu nije ponudio zadovoljavajuće uslove zbog čega još nije promijenio sredinu.

U klubu postoji nekoliko igrača koji su u prijateljskim odnosima s Portugalcem, ali veći dio njih smatra da bi najbolje bilo da Cristiano napusti klub što prije.

Britanci pišu kako pojedini igrači smatraju da se Ronaldo ponaša kao da ga klub ne zanima pa da je najbolje rješenje da nađe neku drugu sredinu.
Podsjetimo, problemi su počeli kada United nije uspio osigurati učešće u Ligi prvaka pa je Ronaldo poželio pronaći klub s kojim će igrati u elitnom takmičenju.

S druge strane, čelnici kluba su više puta poručili da ga nemaju namjeru prodati ovog ljeta. Nakon posljednjih zahtjeva njegovih saigrača sigurno će sada biti u još većoj dilemi.

Inače, Ronaldo se u United vratio prošlog ljeta kada je za 15 miliona eura stigao iz Juventusa.

Izvor: Klix

Učitaj još novosti