09. 08. 2022 - 15:46
Ako uspiju njega potpisati, brzo će zaboraviti Lewandowskog:...
907
Shares
Ako uspiju njega potpisati, brzo će zaboraviti Lewandowskog: Bayern kreće po još jednog igrača i tim bi stvorio ATOMSKI NAPAD

Ako uspiju njega potpisati, brzo će zaboraviti Lewandowskog: Bayern kreće po još jednog igrača i tim bi stvorio ATOMSKI NAPAD

09. 08. 2022 - 15:46
0
Shares

Hasan Salihamidžić bi do kraja prijelaznog roka mogao realizovati još jedan transfer što bi bio šlag na tortu sjajne fudbalske pijace za Bayern.

Bayern je do sada doveo niz sjajnih fudbalera. Svakako su najzvučnija pojačanja Sadio Mane iz Liverpoola i Matthijs De Ligt iz Juventusa.

Bavarci su potrošli više od 130 miliona eura, a ta cifra bi mogla dodatno porasti u slučaju realizacije još jednog velikog posla.

Naime, njemački mediji izvještavaju da Bayern u svojim redovima želi vidjeti sjajnog Christophera Nkunkua.

Nkunku je i novu sezonu u dresu RB Leipizga počeo na snažan način. Zabio je dva gola u dva meča i nastavio sjajnu formu iz prošle sezone.

Radi se o jednom od najzanimljivijih napadača današnjice te u Bayernu razmišljaju da ga angažuju s obzirom da od dolaska Harryja Kanea neće biti ništa.

Član Trikolora porijekom iz Konga je u minuloj sezoni bio zaista fantastičan sa čak 35 golova i 20 asistencija u svim takmičnjima.

U Bundesligi je protivničke mreže tresao 20 puta. S RB Leipzigom je osvojio DFB Pokal što je najveći uspjeh u historiji ovog kluba.

Tokom ovog prijelaznog roka francuski golgeter se povezivao sa Milanom i Arsenalom, ali od toga na kraju nije bilo ništa.

U Minhenu još uvijek nisu sigurni da li će 17-godišnji Mathys Tel koji je stigao iz Rennesa sa 20 miliona moći odgovoriti zadacima na najvećem nivou pa bi se zato moglo krenuti po još jednog napadača.


Sportsport.ba

Učitaj još novosti