07. 08. 2022 - 10:09
NJEMAČKI MEDIJI TVRDE: Evo koga dovodi Guardiola, veliko...
907
Shares
NJEMAČKI MEDIJI TVRDE: Evo koga dovodi Guardiola, veliko iznenađenje

NJEMAČKI MEDIJI TVRDE: Evo koga dovodi Guardiola, veliko iznenađenje

07. 08. 2022 - 10:09
0
Shares

Pep Guardiola  sedmica je pokušavao dovesti Marca Cucurellu iz Brightona, ali mu se na kraju u posao umiješao Chelsea i od Cucurelle napravio najplaćenijeg beka u povijesti nogometa. Chelsea je 24-godišnjeg Španjolca platio oko 65 milijuna eura, a visina odštete može još rasti ovisno o bonusima, piše Index.hr.

Guardiola i Manchester City sada su u problemu jer su u ovom prijelaznom roku lijevog beka Oleksandra Zinčenka prodali Arsenalu pa im je na toj poziciji ostao samo Joao Cancelo.

Njemački mediji tvrde da Guardiola kao rješenje za problem lijevog beka vidi hrvatskog reprezentativca Bornu Sosu. Potvrdio je to i dobro upućeni novinar Christian Falk. Otkriveno je i da Stuttgart za 24-godišnjeg Sosu traži između 20 i 25 milijuna eura.

Sosa je u Bundesligi postao jedan od najboljih mladih bekova na svijetu i prepoznatljiv je po sjajnom centaršutu, a od njegovih centaršuteva bi ove sezone mogao profitirati Erling Haaland, novi napadač Manchester Cityja.

Stuttgart je Sosu prije četiri godine platio Dinamu šest milijuna eura, a on je u dresu njemačkog kluba zabio tri gola i upisao 23 asistencije. Transfermarkt ga je prošle sezone uvrstio u najbolju momčad sezone Bundeslige.

Učitaj još novosti