06. 08. 2022 - 22:12
GROZNA POVREDA NA STARTU PREMIJER LIGE - ŠTOPERA ODNIJELI SA...
907
Shares
GROZNA POVREDA NA STARTU PREMIJER LIGE - ŠTOPERA ODNIJELI SA TERENA: Djelovalo je bezazleno, a onda su svi pritrčali! VIDEO

GROZNA POVREDA NA STARTU PREMIJER LIGE - ŠTOPERA ODNIJELI SA TERENA: Djelovalo je bezazleno, a onda su svi pritrčali! VIDEO

06. 08. 2022 - 22:12
0
Shares

Ben Godfri je potpuno nepotrebno startovao, a kada su shvatili šta mu se desilo, svi saigrači su potrčali da vide u kakvom je stanju!

Vidjeli smo sjajnu igru Aleksandra Mitrovića u prvom kolu Premijer lige, ali viđene su i neke nemile scene! Defanzivac Evertona Ben Godfri se nakon žestokog starta u meču sa Čelsijem teško povredio. 

Na samom startu meča u osmom minutu golman Evertona Džordan Pikford je loše dodao loptu i ona mu je vraćena, a iako je izašla sa granica terena on je probao da je vrati u igru. Kai Haverc je došao do nje, a kada mu je Ben Godfri uklizao teško se povrijedio! 

Nije to djelovalo ozbiljno na početku, ali kada se vidio usporeni snimak jasno se vidjelo šta se desilo sa Godfrijevom nogom i on je posle dugog previjanja na travi u teškim bolovima morao da bude odnesen sa terena. 

Godfriju je prilikom starta stopalo ostalo iza i on je zapeo za travu nogom kojom nije bio u startu. Vidjelo se kada je izašao usporeni snimak da mu je stopalo potpuno iskočilo iz ležišta pri ovog pokušaju izbijanja lopte.

Uskoro je bilo jasno da ne može da nastavi meč i Frenk Lampard je morao da pošalje Mejsona Holgejta na teren. Da sve bude gore, lopta je prije ovog starta izašla iz terena i start je bio apsolutno nepotreban!

Pogledajte i usporeni snimak ove situacije NA OVOM LINKU.

Učitaj još novosti