04. 08. 2022 - 12:24
ISTAKNUTO OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO: FK Sarajevo i Mozzart...
907
Shares
ISTAKNUTO OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO: FK Sarajevo i Mozzart potpisali sponzorski ugovor

OZVANIČENA SARADNJA

ISTAKNUTO OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO: FK Sarajevo i Mozzart potpisali sponzorski ugovor

04. 08. 2022 - 12:24
0
Shares

FK Sarajevo danas je potpisao jednogodišnji sponzorski ugovor s kompanijom Mozzart.

Novinarima se na pres-konferenciji ispred uprave bordo kluba obratio Hajrudin Kapetanović.

- Želim istaći da smo izuzetno ponosni i zadovoljni procesima koji se dešavaju u klubu u zadnjevrijeme. Također želim istaći da smo u proteklom periodu mnogo radili na osnaživanju tima, kako igračkog kadra tako i kluba iznutra. To se pogotovo dešava u posljednja dva mjeseca, od kraja prošle sezone, kada smo odredili novu strategiju i pojačali se u svim segmentima kluba, i što se tiče akademije, i ljudstva u klubu, ali i prvog tima, trenera, sportskog direktora - započeo je Kapetanović.

- Vrlo važno je današnje potpisivanje ugovora s kompanijom Mozzart koja je uvidjela pozitivne pomake u FK Sarajevo u posljednje vrijeme. Smatramo da će Mozzart kao lider u poslovanju naći svoj interes. Nadamo se da će ugovor biti i obnovljen. Želim vas obavijestiti da će Mozzart kao budući strateški partner biti reklamiran na rukavima prvog tima - riječi su Kapetanovića.

Iz Mozzarta su poručili da im je zadovoljstvo biti dio bordo porodice i da vjeruju da će saradnja trajati i duže od potpisanih 12 mjeseci. 

- Navijači trebaju podržati i nas i vas - poručeno je.

Učitaj još novosti