04. 08. 2022 - 08:39
"RAZVODIM SE, NE MOGU DA IZDRŽIM VIŠE": Vanda ostavlja...
907
Shares

SLAVNA ARGENTINKA U CENTRU PAŽNJE

"RAZVODIM SE, NE MOGU DA IZDRŽIM VIŠE": Vanda ostavlja Ikardija nakon incidenta s nepoznatim muškarcem

04. 08. 2022 - 08:39
0
Shares

Da li je u pitanju nova sapunica ili je brak Maura i Vande Ikardi stvarno došao do kraja, vjerovatno ćemo vidjeti tokom narednih dana! Međutim, činjenica je da je pomenuti par ponovo "udarila" kriza!

Tolika da se u javnosti pojavio audio snimak na kom Vanda pominje da više ne može da izdrži i da će se razvesti od Maura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

- Karmen, došla sam u Argentinu da završim razvod s Maurom. Ostaću još nekoliko dana i onda ću se vratiti i donijeti ti kartu i sve što ti treba. Organizujem sve za razvod, jer ne mogu više da izdržim - čuo se Vandin glas upućen ženi s kojom je nedavno imala medijsku polemiku i koja ju je optužila da ju je ostavila na imanju u Italiji.

Sve ovo se dogodilo u srijedu veče, nakon što se Vanda pojavila u jednom tržnom centru na promociji kozmetike, dok je u međuvremenu s Instagrama skinula prezime Ikardi.

Da nešto nije u redu vidjelo se i nedavno, tokom Vandinog odmora na Ibici. Nakon što se bez brusa pojavila na plaži, Vanda je dozvolila da joj nepoznat muškarac ljudi grudi tokom jednog noćnog provoda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

Naime, Vanda i i njena sestra Zaira Nara su đuskale na jednom koncertu i uživale su u piću prije nego što im se pridružila grupa mladića. A jedan od njih je otišao "korak dalje" i krenuo da je ljubi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

Vanda je, naravno, sve to snimala, a istovremeno je ignorisala sestru koja joj je dovikivala "izbriši to, izbriši to." Snimak možda jeste izbrisan u međuvremenu, ali su dokazi na tu noć ostali...

Učitaj još novosti