03. 08. 2022 - 21:16
SAD JE OTKRIVENO: Svi se pitaju šta ovo ispod steznika nosi...
907
Shares
SAD JE OTKRIVENO: Svi se pitaju šta ovo ispod steznika nosi Mohamed Salah

SJAJNI EGIPĆANIN

SAD JE OTKRIVENO: Svi se pitaju šta ovo ispod steznika nosi Mohamed Salah

03. 08. 2022 - 21:16
0
Shares

Prve utakmice nove sezone Mohamed Salah je počeo sa steznikom na zglobu desne ruke. 

Mohamed Salah je već godinama jedan od najboljih igrača svijeta, a sreću da ga ima u svojim redovima ima ekipa Liverpoola.

Da bi ga zadržali Redsi su morali platiti ogroman ceh pošto je Egipćanin početkom jula produžio ugovor uz vrtoglavu sedmičnu platu od 400.000 funti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mohamed Salah (@mosalah)

Kakve se količine novca kreću u modernom fudbalu nema sumnje da Salah i zaslužuje toliku plaću zbog igara koje pruža i golova s kojim Redsima donosi trofeje.

I novu sezonu Liverpool je počeo s trofejem nakon što je u meču Community Shielda sa 3:1 savladan Manchester City uz jedan gol Salaha.

Ovaj 30-godišnjak je na sebe privukao pažnju zbog ''spravice'' koju je nosio ispod znojnika na desnoj ruci.

Engleski mediji su se odmah potrudili da saznaju o čemu se radi. Riječ je o Whoop uređaju koji je nalik satu.

whoop-4-0-3

Radi se o uređaju koji detaljno informiše korisnika o njegovom zdravstvenom stanju. Tako može mjeriti otkucaje srca, disanje, tjelesnu temperaturu i slično.

Rezultate šalje u tri boje. Ukoliko je u slučaju zelena onda situacija sa tjelesnom energijom normalna, žuta boja pokazuje da će tijelu uskoro trebati odmor, dok crvena boja znači da tijelo traži odmor.

Inače, Salah je poznat kao veliki profesionalac, a proljeto se medijima požalio kako njegovoj supruzi često zasmeta u šta je pretvoren njihov dom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mohamed Salah (@mosalah)

"Pokušavam meditirati svaki dan, deset-dvadeset minuta, sam. Dvije sobe u našoj kući su posvećene različitim spravama za fitnes i bodybuilding. Kod kuće mogu raditi i krioterapiju, postoji soba za prekomjernu težinu. Stalno pokušavam da poboljšam moje fizičko stanje", rekao je Salah, dodavši:

"Istina je da volim reći da mi kuća izgleda kao bolnica, ali moja žena to ne voli. Kaže da provodim više vremena vježbajući nego s njom", rekao je Salah, koji je potom otkrio šta voli da jede.

"Više volim brokulu, slatki krompir, ribu, piletinu i uvijek salatu. Kad odem u lijep restoran u Londonu, volim sushi. Najviše jednom mjesečno ću jesti pizzu. Volim hamburgere, ali ih gotovo nikad ne jedem jer su teški", otkrio je Salah.

Učitaj još novosti