03. 08. 2022 - 08:54
Karim Benzema je u braku, ali to ga ne spriječava da se viđa s...
907
Shares
Karim Benzema je u braku, ali to ga ne spriječava da se viđa s atraktivnom ženom!

Karim Benzema je u braku, ali to ga ne spriječava da se viđa s atraktivnom ženom!

03. 08. 2022 - 08:54
0
Shares

Napadač Real Madrida Karim Benzema više ne krije da ljubi zanosnu Amerikanku Jordan Ozuna.

Mjesecima unazad Karim se povezivao s ovom 32-godišnjom ljepoticom. Međutim, dokaza o njihovoj vezi nije bilo sve do početka jula kada su skupa viđeni na jahti.

Da je napadač kraljevskog kluba u zagrljaju ove ljepotice potvrđeno je i na društvenim mrežama. Jordan je objavila story na kojem je zagrljena s vjerovatnim dobitnikom Zlatne lopte za ovu godinu.

Jordan je na taj način stavila tačku na sve špekulacije. Podijelila je fotografiju sa svojih 337.000 pratitelja na Instagramu i na taj način je potvrdila vezu s jednim od najboljih fudbalera svijeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordan (@jiordyn)

Karim se s druge strane ne oglašava. Očigledno da napadač Kraljeva preferira da ne objavljuje javno s kim se viđa, ali fotografije koje je atraktivna Amerikanka objavila govore više od 1000 riječi.

Jordan Ozuna je američki model. Ima 32 godine i od mladih dana povezana je sa svijetom mode i manekenstvom. Često je možemo vidjeti na modnim pistama širom svijeta.

Ranije je ova ljepotica radila brojne poslove kako bi zarađivala za život. Bila je jedno vrijeme konobarica u jednom noćnom klubu u Las Vegasu, a trenutno radi za neke od najpoznatijih modnih agencija svijeta.


Interesantno je svakako da je Karim Benzema još uvijek u braku s modelom Corom Gauthier s kojom ima sina Ibrahima rođenog 2017. godine. Ipak, priče o razvodu počele su nakon što je Karim viđen na jahti s Jordan i očigledno da je njegov brak došao kraju.

Treba istaći da Benzema iz jedne od prethodnih veza ima i kćerku Meliju koja je rođena 2014. godine.

Život čuvenog fudbalera očigledno je veoma uzbudljiv. Iako tako djeluje, on nije nimalo miran, a dokaz je to da je našao djevojku dok je još u braku s Corom.


Sportsport.ba

Učitaj još novosti