02. 08. 2022 - 20:59
ZAISTA JE POSEBAN: Vjerovali ili ne, ali Sadio Mane nikada...
907
Shares
ZAISTA JE POSEBAN: Vjerovali ili ne, ali Sadio Mane nikada nije uzeo joystick u ruke, otkrio je i zašto

NE KORISTI UOPŠTE PLAYSTATION

ZAISTA JE POSEBAN: Vjerovali ili ne, ali Sadio Mane nikada nije uzeo joystick u ruke, otkrio je i zašto

02. 08. 2022 - 20:59
0
Shares

Koliko to zvučalo paradoksalno, ali Sadio Mane nikad nije igrao video igre na PlayStationu.

Sonyjeve konzole su itekako popularne među fudbalerima, pogotovo među onim koji zarađuju ogroman novac.

Vrlo često fudblaeri igraju fudbalske simulacije poput FIFA-e i PES-a, ali i ostale popularne igre kao što je Fortnite i slični.

Ipak, Manea to uopšte ne prilvači. Senegalac je poznat po svojoj skromnosti i da se radi o osobi koja mudro troši svoje slobodno vrijeme.

"Nikad nisam volio PlayStation. Nikad ga nisam ni igrao. Mislim da je to nešto na što se gubi vrijeme, a ja ne želim da gubim svoje vrijeme na ovom svijetu", rekao je Mane.

"Nikad nisam bio ni na zabavi. Nikad mi to nije prošlo kroz glavu. Jer ako ne da sve od sebe da budem dobar igrač, onda neću ni uspjeti", dodao je novi napadač Bayerna.

fdgpl1iwuaq5cug

Mane je uspio u svim svojim ciljevima pošto je postao jedan od najboljih svjetskih fudbalera, a nedavno je potpisao i za Bayern.

Iako već godinama igra na svjetskom nivou i uživa u velikoj slavi uopšte se nije promijenio što potvrđuju i scene sa treninga Bayerna.

Mane žestoko radi kako bi se pripremio što bolje za početak nove sezone. U Bayernu su ostali šokirani kada se na jednom od posljednjih treninga Mane pojavio daleko prije svih.

Sjajni fudbaler je s treningom počeo gotovo dva sata ranije. Obavio je samostalni trening, te je ostao čak šest sati u trening-centru minhenskog kluba.

Poznato je da u njemačkom velikanu vladaju pravi red i disciplina, nekog kao Manea u Bayernu dosad nije bilo, ali Senegalac je odavno poseban po mnogo čemu u svijetu fudbala.

Učitaj još novosti