02. 08. 2022 - 19:17
ZVALI GA ČUDOVIŠTE, BIO PLANETARNO POPULARAN Preminuo Brazilac...
907
Shares
ZVALI GA ČUDOVIŠTE, BIO PLANETARNO POPULARAN Preminuo Brazilac koji je sebi ubrizgavao ulje da bi povećao mišiće

BIO JE I TIK TOK ZVIJEZDA

ZVALI GA ČUDOVIŠTE, BIO PLANETARNO POPULARAN Preminuo Brazilac koji je sebi ubrizgavao ulje da bi povećao mišiće

02. 08. 2022 - 19:17
0
Shares

Brazilski bodybuilder i TikTok zvijezda koji je stekao 1,6 miliona pratitoca ubrizgavajući si ulje kako bi stvorio ogroman biceps, preminuo je na svoj 55. rođendan u Ribeirao Pretu.

Valdir Segato je godinama koristio injekcije sintola i pored opasnosti od moždanog udara i infekcija kako bi proizveo glomazne bicepse, prsne i leđne mišiće.

Segato je ranije rekao kako je bio inspirisan građom Arnolda Švarcenegera (Schwarzenegger) i izmišljenim likovima poput Hulka, te je govorio kako je ponosan što ga na ulicama zovu ''čudovište'', piše Daily mail.

Prije šest godina upozoren je da će se suočiti s amputacijom ili u najmanju ruku oštećenjem živaca i unakaženjem mišića, ako nastavi koristiti injekcije kako povećao mišičnu masu. 


Jedan od prijatelja i komšija Segata rekao da je Brazilac na dan njegove smrti zamolio njegovu majku za pomoć, žaleći se na nedostatak zraka.

- Bilo je oko šest ujutro, otprilike. Prošao je puzeći kroz stražnju kuću i došao do prednje. Zatim je pokucao na prozor moje majke, kucao, kucao, onda se ona probudila i rekao je "pomozite mi, pomozite mi jer umirem", rekao je Moises, prema javljanju brazilskih medija.

Odvezen je nakon toga u Jedinicu za hitnu pomoć, ali nije mu bilo spasa.

Učitaj još novosti