01. 08. 2022 - 08:08
SVE LIČI NA ZVANIČNI KRAJ: Ronaldo BAHATIM POTEZOM osramotio...
907
Shares
SVE LIČI NA ZVANIČNI KRAJ: Ronaldo BAHATIM POTEZOM osramotio trenera i ekipu

SVE LIČI NA ZVANIČNI KRAJ: Ronaldo BAHATIM POTEZOM osramotio trenera i ekipu

01. 08. 2022 - 08:08
0
Shares

Kristijano Ronaldo je, iako mnogi nisu očekivali, zaigrao za Mančester junajted na utakmici u kojem su pored njega i još nekoliko igrača, nastupili rezerve.

Portugalac je želio da napusti klub ovog ljeta, a utisak sa ostrva je da je pokvaren njegov odnos sa upravom kluba, ali i da navijači koji ga inače obožavaju nisu oduševljeni cijelom situacijom.

Mančester je poslednju proveru pred start Premijer lige imao protiv Atletiko Madrida u subotu, dok je Ronaldo zaigrao u nedelju protiv Rajo Valjekana, u utakmici u kojoj je igrao pomešani sastav.

Uz Ronalda na terenu su bili Rafael Varan, Doni van de Bek, Lisandro Martinez, Kristijan Eriksen i ostatak igrača koji možda ni neće dobiti šansu u predstojećoj sezoni elitnog ranga fudbala u Engleskoj.


Erik ten Hag je Ronalda ostavio u svlačionici na poluvremenu, a umjesto njega je u igru ušao Amad Dijalo i upravo on je postigao jedini gol za "crvene đavole" na meču koji je završen rezultatom 1:1.

Ono što je još više iznenadilo navijače od činjenice da Ronaldo igra u ovakvom sastavu, jeste to što je on otišao sa stadiona dok je utakmica bila u toku.

Njega su malobrojni navijači koji su bili ispred "Old Traforda" vidjeli nakon što je zamijenjen, a mnogi ovakav potez shvataju kao nepoštovanje prema klubu.

Izvor OVDJE.

Kurir sport

Učitaj još novosti