31. 07. 2022 - 22:00
BAYERN BRILJIRAO S NOVOM FORMACIJOM: "Vidjeli ste koliko...
907
Shares
BAYERN BRILJIRAO S NOVOM FORMACIJOM:

BAYERN BRILJIRAO S NOVOM FORMACIJOM: "Vidjeli ste koliko možemo biti opasni!"

31. 07. 2022 - 22:00
0
Shares

Nakon pobjede od 5:3 u njemačkom Superkupu protiv RB Leipziga, predsjednik Bayerna Oliver Kahn jasno je najavio da njemački prvak neće dovesti nijednog napadača umjesto Roberta Lewandowskog.

Nakon što je Poljak otišao u Barcelonu ovog ljeta, bilo je dosta nagađanja o tome hoće li njemački prvak dovesti zamjenu, ali po riječima Kahna - neće.

Zbog toga je Bayern protiv Leipziga igrao u novom sustavu 4-2-2-2 s dvojicom vrhunskih igrača: Sadiom Maneom i Sergeom Gnabryjem.

"Naravno da nas boli odlazak Lewandowskog, ipak je dao nevjerovatan broj golova, ali mislim da stvarno imamo puno dobrih novih igrača", rekao je Kahn.

Nema novog Lewandowskog - ali ima više nepredvidivosti i centarfora na klupi!

"Imamo tri opcije u rosteru. Zirkzee je dostupan, kao i Choupo-Moting, a zatim i mladi Matys Tel koji na treningu izgleda nevjerovatno", poručio je Kahn.

"Vidjeli ste da smo jako opasni, da imamo puno brzih igrača koji mogu zabijati golove. Ovo je naša vizija! Naravno, to je drugačiji način igre. Ako igrači realiziraju ono što smo zamislili, mislim da ćemo uspjeti raspodijeliti golove na mnogo igrača", uvjerava sportski direktor bavarskog kluba Hasan Salihamidžić, koji naglašava da ovaj tim neće dobiti novu devetku do kraja avgusta, do kada traje ljetni prijelazni rok.

Učitaj još novosti