31. 07. 2022 - 13:53
APSOLUTNO NEREALNA VIJEST: Crnogorci ostali bez Lige prvaka...
907
Shares
APSOLUTNO NEREALNA VIJEST: Crnogorci ostali bez Lige prvaka jer su kasno vidjeli mail iz FIBA-e

VELIKI PREVID

APSOLUTNO NEREALNA VIJEST: Crnogorci ostali bez Lige prvaka jer su kasno vidjeli mail iz FIBA-e

31. 07. 2022 - 13:53
0
Shares

Potpuno nerealne vijesti stižu iz Crne Gore, gdje je Košarkaški klub Mornar iz Bara iz karajnje bizarnog razloga ostao bez nastupa u FIBA Ligi prvaka. Naime, ovaj učesnik ABA lige neće igrati Ligu prvaka jer u administraciji kluba nisu na vrijeme vidjeli mail koji je na njihovu adresu došao iz FIBA-e.

Sve detalje o tome otkrio je prvi čovjek kluba Đorđije Pavićević.

- Napravljen je previd u kancelariji našeg kluba, mogu samo sebi da skačem u stomak nikome drugom, a i kancelariji košarkaškog saveza Crne Gore koja je bila nemarna. Poslije 15-ak dana proslijeđen nam je dopis iz FIBA i to na mail koji se rijetko otvara, pa je došlo do cajtnota za prijavu za kvalifikacije za Ligu prvaka, rekao je Pavićević za “Radio Bar”.

Prouzrokovalo je to dodatne probleme, uprkos svim naporima nije bilo mogućnosti za ispravljanje greške.

- Poslali smo dopis i zakasnili, FIBA radi sve po propisima. Što je najgore, zakasnili smo sa prijavom i za FIBA kup. Te stvari ozbiljnom klubu ne smiju da se dešavaju. Ipak, dobili smo čvrsto obećanje da smo prvi na listi čekanja da uskočimo u FIBA kup ako neka od ekipa otkaže učešće.

Istakao je i da će uraditi sve da vrati Jacoba Pullena u ekipu.

- U prvom planu je povratak Pullena. Ako to završimo on i Mihailović bili bi prave vođe ove ekipe u ABA ligi i mladi igrači bi uz njih pružili 50 do 70 odsto više na parketu. Ako ne dođe do realizacije transfera sa njim, gledaćemo da dovedemo nekog sličnog igrača. Što se stila igre tiče, gajićemo istu košarku kao do sada, sa mladošću može to još ljepše da izgleda, zaključio je Pavićević.

Učitaj još novosti