31. 07. 2022 - 09:08
PONAJBOLJI IGRAČ REALA U CENTRU SKANDALA "Uživao" u 'slobodnim...
907
Shares
PONAJBOLJI IGRAČ REALA U CENTRU SKANDALA

VINICIUS U CENTRU PAŽNJE

PONAJBOLJI IGRAČ REALA U CENTRU SKANDALA "Uživao" u 'slobodnim fotkama vrele influenserke, prepiska procurila na društvenim mrežama

31. 07. 2022 - 09:08
0
Shares

Argentinska influenserka Julijana Orleano dospjela je u centar pažnje javnosti u domovini nakon prepiske koju je imala sa fudbalerom Reala Vinisijusom Žuniorom!

Atraktivna Julijana je za tamošnje medije priznala da joj veliki broj poznatih fudbalera "uliježe u inboks", te da se sa Vinisijusom dopisivala i razmjenjivala fotografije.

U prepisci koja se pojavila na društvenim mrežama jasno se vidie poruke koje je Brazilac slao, zatim i njeni odgovori i nekoliko provokativnih fotografija u inboksu.

vinisijus-1-830x0

Printskrin: Instagram/julianaorellano

"Ciudad Noticias" navodi da je Julijana veoma popularna na Instagramu i Tik Toku, ali i da uveliko razmišlja da počne da zarađuje novac na platfotmama koje serviraju sadržaj za odrasle.

Što se tiče samog Vinisijusa, on je u noći između subote i nedjelje igrao za Real u pobedi nad Juventusom - mada nije postigao pogodak. Sljedeću priliku kimaće 10. avgusta u oviru Superkupa Evrope protiv Ajntarhta iz Frankfurta.

 

Učitaj još novosti