27. 07. 2022 - 16:40
Juventus zabrinut zbog Paula Pogbe, panično traže novo...
907
Shares
Juventus zabrinut zbog Paula Pogbe, panično traže novo rješenje u sredini terena

ITALIJA

Juventus zabrinut zbog Paula Pogbe, panično traže novo rješenje u sredini terena

27. 07. 2022 - 16:40
0
Shares

Juventus je ovog ljeta vratio Paula Pogbu za džabe iz Manchester Uniteda, ali nije krenulo najbolje.

Pogba se iz SAD vratio u Italiju poslije povrede i sada doktori trebaju da procijene da li je operacija neophodna ili se može terapijom riješiti problem.

Ono što brine sve u Juventusu i njihove navijače je činjenica da je Pogba zbog povrede propustio veliki broj utakmica Manchester Uniteda u prethodnom periodu,

Znajući tu historiju bolesti u Juventusu traže panično novo rješenje. Izbor je Leandro Paredes iz PSG. Pokušava Juventus da proda i Arthura, te bi to, uz odlazak Ramseya, otvorilo prostor za Argentinca. Ipak, PSG traži 30 miliona eura, a Juventus za sada nije spreman toliko dati.

Druga opcija je Saul iz Atletico Madrida. Ipak, Juventusa brine loša epizoda Španca u Chelseaju, a odbija ih i to što Atletico želi da ga proda, a nikako da šalje na pozajmicu što bi uz Saulovu veliku platu bilo opterećenje po budžet Stare dame.

Na kraju, tu je i treća opcija, Nicolo Fagioli. Mladi veznjak je bio na izlaznim vratima, ali sada bi mogao i da ostane i da dobije pravu šansu i dokaže da li je za Juventusa. 

Učitaj još novosti