21. 07. 2022 - 12:03
TEK MU JE 35, ALI GA VIŠE NIKO NE PREPOZNAJE Nekada previše...
907
Shares
TEK MU JE 35, ALI GA VIŠE NIKO NE PREPOZNAJE Nekada previše talenta, danas previše kilograma! FANOVI U NEVJERICI

SAMIR NASRI

TEK MU JE 35, ALI GA VIŠE NIKO NE PREPOZNAJE Nekada previše talenta, danas previše kilograma! FANOVI U NEVJERICI

21. 07. 2022 - 12:03
0
Shares

Samir Nasri je bio jedan od najtalentovanijih francuskih nogometaša posljednje dvije decenije, ali sticao se dojam da mu je život izvan sporta bio krajnje neuredan i problematičan.

Nasri je 2010. godine izabran za nogometaša godine u Francuskoj, igrao je za velike i važne evropske timove, ima 40 nastupa u dresu Francuske, a u julu 2020. godine okončao je svoju avanturu u Anderlechtu, da bi godinu dana kasnije okačio kopačke o klin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samir Nasri (@samnasri8)

Sada ima 35 godina i radi kao analitičar na jednoj francuskoj televiziji, ali ono što njegove fanove šokira je njegov izgled.

Evidentno je da je nekadašnji veznjak Manchester Cityja dobio desetke kilograma viška, a mnogima nije jasno kako je to moguće s obzirom da je neko ko je cijeli život igrao nogomet i koji ipak ima samo 35 godina.

jnc9mta2mczoyxnopwu5mde0otc0mwnlmza1zmm4ztawzdjimja3zmuxzdk3-thumb

"Kako možeš biti tako debeo nakon što si cijeli život igrao nogomet?", upitao ga je jedan od fanova, dok je drugi dodao: "Ne razumijem kako je uspio, s obzirom da je tek nedavno otišao u penziju".

Nasri, koji ima pet trofeja u svojoj nogometnoj biografiji, uključujući dva naslova Premier lige sa Manchester Cityjem, imao je problema s težinom i pred kraj svoje karijere, ali nakon toga stvari su postale sve gore.

jnc9mta2mczoyxnopwe5mzy3zjk0zju0yjlmmjnlmme2owfiztfmytqxyjnm-thumb

Nasri je rođen u Francuskoj, a njegov prvi klub bio je Marseille, da bi kasnije igrao još za Arsenal, Manchester City, Sevillu, Antalyjuspor, West Ham i Anderlecht.

Učitaj još novosti