20. 07. 2022 - 18:19
“Musa je spreman da bude lider Reala i neko ko će obilježiti...
907
Shares
“Musa je spreman da bude lider Reala i neko ko će obilježiti Euroligu”

MIŠKO RAŽNATOVIĆ:

“Musa je spreman da bude lider Reala i neko ko će obilježiti Euroligu”

20. 07. 2022 - 18:19
0
Shares

Miodrag Miško Ražnatović menadžer bh. reprezentativca i novog košarkaša Real Madrida Džanana Muse najavljuje da je Bišćanin spreman ispisati historiju u Madridu.

Ražnatović u razgovoru za N1 ističe da je prelazak 23-godišnjaka u Rio Breogan bio sjajan potez, jer je prošla sezona za Musu bila kao iz snova, postao je MVP španske ACB lige.

“Jako sam zadovoljan, drago mi je da je moja prošlogodišnja vizija bila ispravna i da je Džanan iskoristio sezonu na najbolji moguci način”, kaže menadžer Džanana Muse.

Na pitanje N1 da li Musin transfer spada u TOP 10 najboljih poslovnih poteza Beo Basket, Ražnatović odgovora da “ne spada”, ali s druge strane smatra da je bh. košarkaš spreman da bude lider kraljevskog kluba.

“Džanan je spreman da bude lider Reala i neko ko će obilježiti Euroligu. Siguran sam u to,  a mislim da je došao tamo da nikada ne ode”, zaključuje Miodrag Miško Ražnatović.

Musa je prvi košarkaš u posljednjih 25 godina koji je proglašen MVP-jem u Španiji, a da nije sa svojim timom obezbijedio nastup u play-offu.

Džanan je uzeo zlatno sa U16 reprezentacijom na Evropskom prvenstvu 2015. godine, gdje je bio i najkorisniji igrač (MVP).

Real Madrid je desetorostruki prvak Evrope, španski šampionat osvajali su 35 navrata, a trofej Kupa kralja podigili su 27 puta.

Učitaj još novosti