20. 07. 2022 - 16:10
OVOM SE U UPRAVI NISU NI U SNU NADALI! Navijači Intera ispred...
907
Shares
OVOM SE U UPRAVI NISU NI U SNU NADALI! Navijači Intera ispred sjedišta kluba ostavili jasnu poruku:

NE ŽELE DA KLUB PRODA SKRINIARA

OVOM SE U UPRAVI NISU NI U SNU NADALI! Navijači Intera ispred sjedišta kluba ostavili jasnu poruku: "Ne smijete ga prodati!"

20. 07. 2022 - 16:10
0
Shares

Slovački defanzivac Milan Škriniar na meti je PSG-a, ali transfer iz Intera još uvijek nije realizovan.

PSG je pokušavao da dovede Slovaka, Inter je bio spreman da ga proda, ali stvari su u posljednje vrijeme u zastoju, nakon što italijanski klub nije uspio da dovrši prelazak stopera Gleisona Bremera iz Torina, koji je na kraju završio u Juventusu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bremer (@bremer)

Navijači Intera Škriniara izuzetno cijene i smatraju ga budućim idealnim kapitenom, ali Nerazzurri su bili spremni da ga prodaju ovog ljeta. Inter je tražio 70 miliona eura, PSG bio spreman da ponudi 60...

Oni najvjerniji i najvatreniji Interovi navijači u srijedu su ispod sjedišta kluba ostafvili transparent na kojem je pisalo: "Pakt je jasan, prijateljstvo je dugo: ne dirajte Škriniara".

U biti, oni su čelnicima Intera jasno poručili da ne razmišljaju o prodaji svog ponajboljeg nogometaša. Inter je imao plan da zaradi novac od prodaje Slovaka, ali morao je naći adekvatnu zamjenu.

Propala je mogućnost da se kupi Bremer, ali imaju na Giuseppe Meazzi plan B. Sada se okreću prema Demiralu, Acerbiju ili Milenkoviću, provjerenim i nekim iskusnim stoperima koji dobro poznaju Seriju A.

S obzirom da Bremer nije došao, navijači Intera teško će prihvatiti bilo kakvu zamjenu i nipošto ne žele izgubiti Škriniara, iako bi PSG-ova pojačana ponuda svejedno mogla da natjera vodstvo Intera da proda defanzivca.

Učitaj još novosti