16. 07. 2022 - 16:31
Scena između Messija i Ramosa postala hit među navijačima: U...
907
Shares
Scena između Messija i Ramosa postala hit među navijačima: U kojem mi svemiru živimo?

Scena između Messija i Ramosa postala hit među navijačima: U kojem mi svemiru živimo?

16. 07. 2022 - 16:31
0
Shares

Nogometaši francuskog prvaka PSG-a uspješno su otvorili pripreme. Bolji su bili od drugoligaša Quevilly-Rouen Métropolea s 2:0. Za 1:0 zabio je Sergio Ramos iz penala u 33. minuti susreta, dok je konačnih 2:0 postavio 18-godišnji napadač Djeidi Gassama.

Upravo je situacija kod penala oduševila navijače, a scena je instantno postala hit na Twitteru. Naime, penal je izborio argentinski napadač Lionel Messi, ali je izvođenje prepustio Ramosu, koji mu je zahvalio tako što je loptu preciznim udarcem od stative poslao u mrežu.

"Messi izbori penal i da ga Ramosu, u kojem stoljeću živimo?" pišu engleski mediji, a na sličnom tragu su i fanovi francuskog kluba koji su oduševljeni saradnjom dvojice igrača koja su nekoć, kao igrači Barcelone i Reala, bila na suprotnim stranama velikih bitaka.


Mnogi ističu i da Cristiano Ronaldo nijednom u devet godina, koliko je igrao u Realu s Ramosom, nije stoperu prepustio izvođenje penala. Činjenica da je Messi to napravio, makar u prijateljskoj utakmici, za neke je dokaz razlike između Argentinca i Portugalca.


Index.hr

Učitaj još novosti